fredag 23 april 2010

Fotboll och födelsedag

Pappan fyllde år igår, så jag och Zack väckte honom med "skönsång" och frukost på sängen. Ett litet paket fick han faktiskt oxå :-)

Det var även dax för säsongens första knatteträning :-) Hela familjen var samlad på den iskalla idrottsplatsen när Zack skulle träna, iförd sina splitter nya fotbollsskor eftersom hans föräldrar lyckats "städa" undan de vi köpte i höstas och som endast var använda en gång..... Nu kommer de garanterat att dyka upp ur sitt gömställe i helgen ;-)

Kameran glömde jag så klart hemma, men tog några bilder med mobilen.


Fick ett positivt negativt besked igår. Positivt för oss att testet för 22q11 var negativt, TJOHOOOO!!!!

I helgen blir det målning, målning och målning. Skall även försöka klämma in lite utrensning av leksaker och möblering av barnens rum, har fortfarande inte haft tid att flytta in mer än sängen i Zack's rum än... Ett dygn borde ha 48 timmar ;-)

Ha en bra kväll!
Therése

måndag 19 april 2010

Nästan en hel vecka sen senaste inlägget... Verkar som det är FÖÖÖR länge mellan uppdateringarna för jag hade glömt lösenordet och fick göra om inloggningen 2 ggr. Men de som känner mig (mina kollegor tex) vet att det där med lösenord inte är min grej ;-)

Anledningen till utebliven uppdatering är MAGSJUKA..... Blääää!!! Jag, Zack och Klara har haft denna otrevliga åkomma, det började så smått för Klaras del i onsdags, sen blev jag och Zack sjuka på torsdagen.... Men ikväll tror jag äntligen att vi kan räkna oss som friska alla tre även om Zack klagade på magont när han gick o lade sig. Tror det var mest för att han INTE ville gå och lägga sig :-) Nu får vi bara hålla tummarna för att Johan inte blir nästa man på tur. Vi lyckades ju även smitta farfar som har legat sjuk hela helgen :-(

Så i helgen har det inte hänt så mycket, jag har fått ta hand om sjuka barn och Johan har målat o grejat med bygget. Jag var iväg en vända till Jysk igår och lyckades få fatt i lamellgardiner till nya uterummet för ½ priset :-) Det kommer att bli så fint!!

Imorgon kommer plattsättaren och skall börja så smått med badrummet, och vi har IDAG äntligen hittat kakel och klinkers som vi skall ha där. Vi hade ju valt ut detta för ett tag sen, men det visade sig att de klinkersen kostade skjortan, och det hade inte byggaren räknat med i offerten, så vi fick välja en annan ungefär likadan fast halva priset :-)

Johan, Klara och Zack tar en runda till Lund för en sondering imorgon. Zack skall följa med som moraliskt stöd :-) Det är länge sen han var med nere, tror nog att han kommer att bli sugen på att leka på lekterapins lekplats om det är fint väder. Där har han spenderat många timmar tidigare, men det är ett bra tag sen sist.

05.30 ringer klockan imorgon bitti, då är det dax för mig att hoppa ur sängen och dra på mig målarkläderna, fatta penseln och klättra upp på byggställningen och måla lite panel.

Än har vi inte hört något om hjärtoperationen, men för var dag som går nu så närmar den sig med stormsteg....

Ha det bra alla goa läsare!
Therése