fredag 9 juli 2010

Bad, sommar och semester

Vilken härlig sommar vi fått! Vi har semester, det märks kanske på bloggfrekvensen ;-)Badat har vi gjort i Immeln och Tydingesjön och häromdagen köpte jag en liten pool att ha och doppa sig i här hemma. Hästveda marknad fick även ett snabbt besök av oss, men fy tusan vad folk där var, så vi stannade inte någon längre stund. Igår satt vi ute till midnatt i den ljumma sommarkvällen :-) Mellan varven fixar vi lite här hemma, finns ju en del kvar att göra...

Härom veckan var det avslutning på simskolan, Zack har kämpat i tre veckor med att lära sig simma och få lite vatten vana. Han och hans kompisar har varit jätteduktiga :-)Här kommer lite bilder på Zack och kusin Moa.Igår tog Klara sitt allra första bad utomhus och hon gillade det skarpt :-) Det plaskades o sprattlades så att jag blev oxå ganska blöt ;-) Här kommer lite bilder på badbruden :-)

Idag skall vi köra till Yngsjö en sväng och lämna vår gamla torktumlare till Per och Gunilla. Sen skall jag fotografera huset, länge sen jag uppdaterade bloggen med byggbilder, men det skall bli ändring på det :-)

Ha en skön sommardag!
Therése