onsdag 25 maj 2011

Tvättmaskinen jobbar övertid

Efter ett ganska långt rekord på ett par-tre veckor utan sjukdom är vi tillbaka i VAB träsket... Klara har fått någon envis magsjuka från dagis, började redan i söndags och hon är fortfarande dålig... Kräkningar och diarré :-( Ingen höjdare vill jag lova!! Så tvättmaskinen strejkar förmodligen snart för den är igång dygnet runt just nu!!

Läkarbesöket i måndags fick vi skippa pga magsjukan, hoppas bara vi får en ny tid innan semestrarna drar igång. Har fått söka kurator för ett samtal snarast möjligt ang det här med intyget för vård av allvarligt sjukt barn, vi har kommit fram till att vi närmar oss de 60 dagarna med stormsteg, sen krävs det ju någon form av prövning för att få ytterligare 60. Måste även få fatt på astma sköterskan för att boka in ett utbildnings tillfälle med nya dagiset snarast möjligt.

Idag skulle vi träffa Dr Widegren, trakea stenos läkaren, i Lund, eftersom det är extremt svårt att få en tid hos honom så velade vi länge i förmiddags om hur vi skulle göra eftersom Klara är sjuk. Jag ringde ner för att få prata med sekreteraren o se om det fanns tider innan sommaren så vi kunde byta, men det gick inte ens att få tag i henne på utsatt telefontid, så beslutade oss för att köra ner. Han har inte sin mottagning på barnsjukhuset och inte bland massa andra svårt sjuka, då hade vi aldrig kört.

Han tycker att läget blivit värre och är väldigt sugen på att söva Klara och titta ner i luftstrupen för att se hur det ser ut, men vi beslutade att inte göra detta under sommarhalvåret då hon hittills har varit bra under dessa månader. Vi skall dit igen i slutet av september för att bestämma hur vi går vidare. Han bekräftade också det vår läkare på CSK misstänkte, att stenosen kan vara en bidragande orsak till att hon är så mycket sjuk.

God natt!
Therése