onsdag 22 juni 2011

Nu är det NÄRA!!

Hej kära Ni,

Sorry för dålig uppdatering senaste tiden, men tid OCH ork är en bristvara här...

Klara är frisk igen, tjohooo!! Hon blev utskriven från CSK förra måndagen och har ätit penicilin fram tills i söndags. Mot vad VET INGEN... TYVÄRR!!! Så nu börjar de misstänka att det kan vara något fel på hennes immunförsvar :-( Vi har fått remisser för att ta dessa tester nu så fort som möjligt när hon är frisk, så eventuellt i nästa vecka skall detta göras om det inte går att göra det samtidigt som hon skall göra scintröntgen av njurarna den 14:e för då skall det ändå sättas nål och det känns ju lite elakt att sticka henne så ofta, hon HATAR ju det... Hoppas bara hon är frisk då!!!

Zack har slutat förskolan, det var avslutning i kyrkan med blommor och mycket sång. Vackert så tårarna rann! Vi fick ju oss en riktig magspark när vi låg på sjukhuset då det meddelades vilken klass Zack skulle hamna i till hösten. De hade splittat så han inte hamnade med EN ENDA av sina kompisar... Det förklarar varför han hade varit lite nedstämd någon vecka, för tydligen hade eleverna fått veta i skolan innan vi föräldrar blev informerade, GRRRR!!! Men efter en sömnlös natt ringde Johan till nuvarande fröken och sa att så här kan vi inte ha det så fixade de så att han kom i samma klass som flera kompisar och så naturligtvis bästisen Melle :-) Hade de kunnat umgås dygnet runt tror jag att de hade gjort det <3

Nu har jag verkligen nedräkning inför midsommar och SEMESTER :-) 4 arbetstimmar kvar imorgon, sen skall jag vara ledig i hela 6 VECKOR!! Det skall bli sååå skönt och välbehövligt. Inget planerat än, blir nog lite små utflykter och aktiviteter efter vädret. Midsommarafton kommer traditionsenligt att firas med familjen Nilsson, som idag meddelade att det kommer att bli lite annorlunda upplägg i år, vi skall börja redan kl 12 med sill o potatis och därefter lite aktiviteter, SPÄNNANDE!! Blir säkerligen super trevligt!!!

Men nästa vecka blir det inga slappe mornar trots semester, Zack går fortfarande på simskolan och den börjar redan kl 8, så det är bara att hoppa upp ur sängen tidigt en vecka till.

Inga bilder idag tyvärr, har inte laddat in bilderna från skol avslutningen i datorn än, så de kommer i helgen. Har ju investerat i en fotoskrivare oxå, hade väl inte så höga förväntningar på att det skulle bli värsta bilderna direkt, men gissa om jag hade fel!!! Det blir riktiga proffsbilder!!! Så nu skall här printas bilder :-)

TACK för ALLA fina och uppmuntrande kommentarer i förra inlägget!!

Ha en skön kväll!
Therése