torsdag 13 januari 2011

Falsk magsjuka

Torsdag igen... VAD veckorna går fort!

Vi var ju hos ögonläkaren i tisdags för att kolla om Zack behöver glasögon. Inte för att vi märkt något här hemma, men skolsköterskan tyckte inte att han såg nedersta raden på tavlan när han var hos henne och gjorde testet, men det var inga som helst problem med synen, så några glasögon behöver han inte!I morse hann Klara vara på dagis i ungefär 10 minuter innan hon kräktes och Johan fick köra hem... Usch, inte magsjuka IGEN, var ju första tanken, men väl hemma var hon pigg som en lärka och åt som en häst som vanligt. Det finns ju falsk krupp, så varför inte falsk magsjuka ;-)Denna veckan har vi infört vecko matsedel i familjen, för att underlätta för alla inblandade. Det är så lätt att middagen blir super sen om man står där och inte kommer på vad man skall laga, och då är det dessutom lätt att ringa pizzerian... Har funkat kanon hittills iaf, så jag tror vi kör på detta nästa vecka oxå :-)

Idag har vi fått semlor på jobbet, MMMMM, my favorit!! Inte den första i år för min del och förmodligen inte den sista heller ;-) Får väl ta tag i träningen... Nästa vecka ;-)

Tjingeling!
Therése

måndag 10 januari 2011

Kungar på isen

I fredags var jag, Zack, Melker och Klara nere på skridskobanan som kommunen spolat och fixat här i byn. Varken Zack eller Melker kunde åka särskilt bra i början, det blev MÅÅNGA vurpor och massa skratt den första halvtimmen, men efter ett par timmar var de riktigt duktiga :-) Klara fick nöja sig med att åka pulka och efter en timme blev hon trött och fick stoppas ner i vagnen där hon sov gott trots kylan.

Nu är ju alla helger över och idag har vardagen med skola, jobb, dagis, fritids o aktiviteter börjat igen... Klara har piggat på sig med hjälp av penicilinet, som hon skall ta denna veckan oxå. Imorgon förmiddag skall Zack in till CSK för att kolla synen, skolsköterskan tyckte att han såg lite illa på hälsokontrollen han var på tidigare i höstas, så imorgon är det dax att kolla upp det. Han har ju tyvärr dåliga odds med både en mamma och en pappa med dålig syn.... När vi varit på CSK skall han följa med mig och "jobba" lite på Perstorp AB :-) Sen får vi skynda hem så att han hinner till fotbollsträningen som börjar imorgon efter juluppehållet.

Det blir fullt upp imorgon, dax att sova om man skall orka.

Njut av livet!
Therése