torsdag 19 augusti 2010

Slut på semestern....

Oj, det var länge sedan jag bloggade, det var knappt jag kom ihåg lösenordet in hit ;-) Anledningen till att jag inte bloggat är tidsbrist... Jisses vad dagarna går fort, o fullt upp är det i stort sett hela tiden, ändå har vi 1000 saker som vi skulle ha gjort denna sommaren som inte blivit gjorda... Hur skall det bli när man börjar jobba :-/

Här kommer lite bilder på en del av de skojiga saker vi har hunnit med under vår långa semester iaf, Legoland, Bakken, High Chaparral, Yngsjö & Tosselilla.
Nu är det slut på semestern, Zack började i skolan i torsdags, stora killen :-) Han tycker det är jätteskoj än så länge och längtar tills på måndag då han får gå dit igen.
Nästa vecka är det helt slut på friden, Johan börjar jobba på måndag och på torsdag skall jag och Klara till Lund för att skrivas in inför nästa och förhoppningsvis den sista av hennes operationer (nr 6 i ordningen blir detta....), måndagen den 30/8 är operationen planerad till. Det är dax att lägga ner stomin och bli av med stomipåsen, det skall faktiskt bli väldigt skönt, för det har varit ganska bökigt i sommar, dels pga värmen och sen är hon ju så stor och rörlig nu så att den lossnar ofta.... MEN det är ju en operation och det känns ju inte kul alls... Det sägs ju att någon gång skall vara den första, så jag hoppas att denna gång kommer att bli den första där ALLT flyter smärtfritt och vi får åka hem i slutet av v 35 utan att ha legat flera dygn på BIVA!!
Uppdateringen av bloggen kommer att bli lite mer frekvent nu när vi får vardag och rutiner i familjen Lindström igen :-)
Ha det gott!!
Therése