fredag 21 september 2012

GRATTIS KLARA!!


GRATTIS PÅ 3 ÅRS DAGEN UNDERBARA KLARA!!!
Idag skall det firas och imorgon oxå!

Fånga dagen


onsdag 19 september 2012

VAB

 
 Tjenixen!
 
Idag har jag varit hemma och vabbat :-( Zack fick superont i magen när vi kom till fritids imorse, så det var bara att sjukanmäla honom och köra hem igen... Trodde det var maginfluensa på gång för då brukar han få jätteont, men efter någon timmes vila var han pigg igen :-) så det var nog bara något tillfälligt, kanske är det förkylning på gång vi få väl se. Men som det ser ut nu blir det skola imorgon!
Han har mestadels suttit i soffan och spelat på "paddan" eller kollat TV idag.
 
 


 
 
 
Bjuder på några bilder från vårt ny renoverade vardagsrum, superfint blev det och det enda som saknas nu är hissgardiner, några tavlor och ett nytt runt soffbord sen är det klart! Vi slängde ut det fula, slitna parkettgolvet och målade det gamla fina brädgolvet som fanns under i vitt, sen har vi satt upp en "brädvägg" bakom soffan och målat övriga väggar vita, mina stenar fick så klart vara kvar ovanför burspråket :-) Ljust & fräscht blev det ;-)
 
Inget ont som inte har något gott med sig, jag har lyckats putsa nästan alla fönster och ta mig igenom hela tvätthögen idag när jag varit hemma med Zack. Nu skall jag hjälpa Zack med matteläxan, sen blir det soffan :-)
 
Ha en skön kväll!
 
 
 

tisdag 18 september 2012

Vardagen har börjat..

Hallååå!

Det var ett tag sedan! Dagarna bara rullar på i en rasande fart... Vi har vardag i vårt liv igen :-) Ni vet jobb, skola, dagis, fotboll, gympa, föräldramöte, hockey, kalas, städa, tvätta mm mm Känns bra faktiskt!!

Klaras operation av halsmandlarna gick förvånansvärt bra! Hon var superpigg efter bara några timmar :-) och ville genast ha knäckebröd :-S det enda man INTE får äta efter denna operation.. Hon fick något annat och blev nöjd med det som tur var! Enda lilla smolket denna gång var att de är inte helt säkra på att de fick bort HELA den ena mandeln, för den var så "ärrig" så det finns risk att rester sitter kvar... Men det hoppas vi inte :-)
Veckan efter operation började hon in skolas på nya dagiset och det gick som en dans! Hon trivs jättebra och det är inga bekymmer att lämna henne där. Veckan efter op sprang hon och Zack Orderinvestloppet (700 meter) Zack kom 9:a!! och Klara blev näst sist blev hon, men i mina ögon är hon en vinnare!! Klara tyckte upp värningen före loppet var roligare än själva loppet, så hon var med på ALLA uppvärmingarna inför de olika starterna :-)

Efter de två veckornas inskolning på dagis var det dax att på allvar börja på dagis, gissa vad?!? Jo, hon var sjuk på måndagen... MEN det var en helt vanlig förkylning!! Ni vet, med rinnande näsa, rinnande ögon, lite feber 37,6-37,8 o nysningar stup i kvarten. Tror att det var Klaras första helt vanliga förkylning faktiskt... Så den veckan började med 3 dagar hemma! Men sen har hon varit där utan bekymmer!!

Här kommer lite blandade bilder från de senaste veckorna!
Klara är maskott i knattelaget :-)

Så här pigg var hon efter operationen :-)

En av mina favorit blommor!

Orderinvestloppet!

Uppvärming!

Gäller o ha noga kolla på vad ledarna gör med armar o ben :-)

Testar nya utegymmet i byn!

Det går att dansa lite vid nya gymmet oxå!

Karusellhäst med brorsan (som tyckte det var lagom kul..) på Broby marknad

Stolt o lycklig efter första ridturen på en RIKTIG häst :-)Pelle gillar morötter!

Världens starkaste tjej!!!
På fredag fyller hon 3 år vårt lilla hjärta! Då är jag ledig och vi skall enligt hennes önskemål åka till Andys lekland när Zack slutat skolan. Hon har även önskat sig en häst... Det får hon inte!

Carpe diem