tisdag 28 september 2010

Fyrtiokommafyra

Veckan som gått har varit fylld med kalas, presenter, firande, fika mm mm. Ja firad har hon blirvit och det rejält vårt lilla hjärta :-)Men det har även varit sjukdom... Klara fick feber i söndags, vet inte om det var kalaset som tog knäcken på henne, men hon har haft mellan 39-40,4, idag har hon äntligen varit feberfri igen :-)

Förra veckan var vi på Klaras dagis och hade ett möte med personalen som jobbar där och deras chef, och det gick mycket bra! Tack och lov fick vi ju plats på samma dagis där Zack var när han var liten, så vi känner personalen, och det känner både jag och Johan att det är en förutsättning för att det skall funka. De blev så klart oroade över det här med hennes andning, men de kommer att göra upp en handlingsplan för hur de skall agera om det händer. CSK har ju lovat att skicka ut en sköterska som lär dem använda pari boy inhalatorn och adrenalinet, men när jag pratade med Klaras läkare igår så vill de avvakta att informera dagis tills det att Öron näsa hals i Lund har sagt sitt... Dvs efter operationen.. då är det ju inte så många dagar tills hon skall börja, men det har lovats att de skall lyckas fixa detta i tid ändå.

Nästa problem är just öron näsa hals i Lund som har meddelat att de inte har möjlighet att medverka vid operationen den 7/10 och gå ner med en kamera i luftstrupen och titta hur det ser ut.... Vi har fått ett mottagnings besök bokat hos dem tisdagen efter operation... Sist vi var o träffa dem gav det INGET!!! för dom har ju inte en aning om vad de ska göra, så det hade väl kanske legat i deras intresse oxå att bli uppdaterade på hur det ser ut?!?! Jag känner mig rätt besviken just nu.. Alternativet är att skjuta på operationen tills de har möjlighet att vara med... Men jag ska se om jag kan be Klaras läkare på CSK trycka på så de prioriterar oss.

Vi har varit ute i det fina vädret oxå, gungat, lekt på trädäcket, kelat med Pelle, promenerat med Rut och tittat på tranorna, som tyvärr flyttar från Sverige nu.... Det betyder att sommaren är slut :-(Imorgon har vi dagen räddad, Melker skall följa med oss hem efter skolan, så det blir väl full rulle på grabbarna :-) sen på kvällen är det avslutning på knattefotbollen med diplom utdelning. Sen är det fredag, min SISTA heltids mammalediga dag.... :-( Gissa om jag har ångest.... På måndag kl 08.00 börjar allvaret igen! I 2 dagar, sen blir det VAB :-( (hade faktiskt hellre jobbat!!)

Det skall bli väldigt skoj att träffa alla mina goa o glada kollegor igen!!! Sen skall jag ju bara jobba 3 dagar i veckan, så jag är ju ledig mer än vad jobbar fortfarande ;-)

Ha dä!
Therése