onsdag 2 november 2011

Permis

Hej på Er alla i höstmörkret!

Nu har jag en liten stunds lugn och ro att sitta vid datorn, då både Klara och Johan sover för tillfället. Klara har permis och Johan kom från UMAS igår och har hela armen i paket, från fingrarna upp till armhålan... Ont har han oxå den stackaren :-( Men han har fått en hel hop med värktabletter och en sjukskrivning ända till 13 februari 2012. Så det skall nog bli bra till slut :-)

Klara har ju återigen haft väldigt hög feber, mellan 39-41 grader trots febernedsättande och väldigt högt CRP (en toppnotering i lördags vid lunchtid på 183). Denna gång ville läkarna försöka undvika antibiotika för att se vad som hände, om hon blev frisk ändå kanske, för förra gången tog det ju 5 dygn innan det vände MED antibiotika, så då kunde man ju inte vara säker på att det var den som hade hjälpt eller om hon blev frisk ändå. Men när då CRP var så högt i lördags vågade de inte annat än att sätta in antibiotika intravenöst.

Ett mysterium är vad det är... Läkare i både Umeå, Stockholm och Lund är nu inkopplade för att se om de kan klura ut vad som fattas vår lilla flicka. Immunbehandlingarna är lagda på is, förtillfället iaf, verkar ju inte som att de 4 veckor hon fick Vivaglobin gjorde varken till eller från.... Dr Marcus skulle gå igenom alla Klaras vårdtillfälle det senaste året och göra en sammanställning för att se om det finns en röd tråd där någonstans. Ikväll skall Klaras ansvariga läkare ringa och berätta om de har kommit fram till något och förhoppningsvis blir vi utskrivna då.

Det har ju varit lite EXTRA besvärligt denna gång eftersom Johan skulle opereras och ligga på sjukhus ett par nätter, Zack har lov i skolan och vi hade avböjt fritids plats under denna veckan (för vi skulle ju vara hemma...) Så Zack fick helt enkelt sova med mig och Klara på CSK. Det gick jättebra!! Han är en sån duktig kille!!! O inte nog med att Klara och Johan låg på sjukhus, för lagom till att vi fick permis i måndags vid lunchtid, så fick svärfar så ont i magen och fick åka till akuten. Han blev oxå inlagd och opererad för blindtarmsinflammation... Helt tokigt!!! Men han var för pigg för att få stanna kvar på sjukhuset längre än till efter lunch igår, då jag hämtade hem honom och Johan (som hade fått ta tåget från Malmö och traska till CSK). Så alla sjuklingar är HEMMA!!!

Mitt i all denna kaos så fyllde ju jag ÅR i söndags oxå... Hade inte förväntat mig så värst mycket uppvaktning, men vid halv 5 hör jag Zack tassa upp ur sängen och efter en stund kommer han tillbaka och säger GRATTIS MAMMA!! o har en paket till mig <3


Zack har för första gången fått göra en Egen pumpalykta som nu pryder bordet på verandan.En höstbild från Wanås slottspark.


Här är ett av Yoko Onos "Önsketränd" från utställningen i Wanås slottspark i år. Jag har hängt en önskan där, någon som kan gissa vad jag önskade?


Nu skall jag ta igen mig med en god bok innan Klara vaknar igen!


Ha det bra!


Therése