torsdag 3 mars 2011

Helg!

Då var det helg igen!!! Japp, jag är ledig imorgon, så nu är det helg för mig :-) Veckan har varit bra, det har varit jobb, skola och dagis. Zack har tränat både fotboll och handboll igen efter lite uppehåll pga sjukdom. SKÖNT med en normal vecka utan sjukdomar!!

Imorgon skall uträtta en del ärenden, bla hämta Me&i kläderna som redan kommit!! en vända till apoteket, klippa barnen och ta en runda till min egen frisör och boka en tid! Är så länge sen jag var hos frissan att jag inte ens minns när det var. På kvällen ska Zack och Johan gå på handbolls match i byns sporthall, och Zack har haft nedräkning till detta evenemang hela veckan.

Till helgen skall vi åka in till Kristianstad och gå på barnmässan. Mojje kommer dit, och jag hoppas det inte blir fööör mycket folk utan att Klara kan få plats och dansa loss lite framför scenen. I fjol när vi var där testade ju Zack sumobrottning mm, han tyckte det var skoj och ser fram emot årets mässa.

När vi kommer hem på kvällarna och står och fixar mat så är Klara så ivrig att få mat att man oftast får muta henne med någon liten munsbit så man kan få laga färdigt maten i lugn och ro. Så här såg det ut härom kvällen när hon fick lite äppel bitar att smaska på.
I veckan har det trillat in lite kallelser till olika sjukhusbesök... 1 röntgen av Klaras njurar och uppföljnings samtal med Klaras ansvariga läkare i Kristianstad. Det blir uppföljning av allt som hänt sen hon föddes och var vi står nu och vad som kommer framöver. Jag hade ett telefonmöte med henne förra veckan angående alla intyg förra året och vad som gick snett... Det blev ju fel... Vi skulle ju haft ett intyg för vård av allvarligt sjukt barn, då hade vi fått våra pengar i tid och vi hade fått pengar för all sjukhustid, läkarbesök och vårddagar. Hon är uppriktigt ledsen över att vi fått lida extra mycket pga detta.. Men men inget att göra nu ju! Vi kommer att få sätta oss med kuratorn på CSK för att gå igenom all "sjukhus tid" vi hade förra året och sen skall vi även diskutera om vi skall ha vårdbidrag i år med tanke på att det varit mycket sjukhus redan.

Vi blickar framåt trots allt! I veckan har vi lämnat in våra semesterönskemål på jobben, även om det känns som en evighet till sommaren, så börjar det ju så smått gå mot ljusare tider. Det är ljust både när man kör till och från jobbet nu!! HÄRLIGT!!

Ta hand om ER!
Therése