fredag 17 februari 2012

Fredag & sol!!

Äntligen fredag!! Veckans bästa dag :-) Och solen har fullkomligt ÖST ner över vår plats på jorden idag, det gillas skarpt! Vi har spenderat hela eftermiddagen utomhus, barnen har kört kickboard/trehjuling, vi har blåst såpbubblor!! kelat med Pelle och FIKAT på trädäcket. Lite landhockey blev det för Zack oxå!
Nu är det dax att fixa fredags käket, idag skall det bli något nytt, spännande och mycket ovanligt!! Hittade ett recept som verkar så GALET att jag bara måste prova. Återkommer med bilder och mer information om denna maträtt.

Glöm inte fredagsmysa!
Therése

torsdag 16 februari 2012

Virusar

Nu blir det lite fler inlägg på den här bloggen, nu är det nämligen min tur att vabba torsdag-tisdag. Skall ärligt talat blir rätt så skönt!

Idag har vi varit ett par timmar på vårdcentralen med Zack som varit sjuk igen sen i lördags :-( men det verkar bara som att han åkt på ett par olika virusar, förmodligen på grund av medicinen han åt för sin halsfluss som är ganska aggressiv och slår ut immunförsvaret.... Så han blev ordinerad fortsatt vila några dagar till, så ingen skola imorgon heller och ingen träning! Men det får man väl ta bara han är frisk till sportlovet som börjar nästa vecka. Har för mig att han låg sjuk hela sportlovet förra året...

Klara är "peppar peppar" frisk som en nötkärna för tillfället :-) och roar sig med sin käpphäst som hon fick i alla hjärtans present, rusar runt i full gallopp i hela huset <3


Nu skall jag ta mig en kopp kaffe och läsa några sidor i min bok som är VÄLDIGT spännande just nu.

Ha en skön torsdag!
Therése

tisdag 14 februari 2012

Alla hjärtans dag!

Idag är det alla HJÄRTANS dag! Vad passar då bättre än att skänka en slant till Klaras insamlingsjärta till förmån för alla BARNHJÄRTAN?!


Tack på förhand och trevlig alla hjärtans dag <3
Therése