tisdag 5 oktober 2010

Imorgon Lund!Jaha så var det dax igen.... Lund! Denna stad som jag näst intill ALDRIG satt min fot i innan Klara föddes, nu har jag varit där sååå många gånger att jag tappat räkningen...

Just denna operationen är ju lite av en milstolpe, det är ju den sista planerade operationen och längre vistelse i Lund, därmed inte sagt att det är sista gången vi är i Lund, nej då vi har redan blivit förvarnade om att det kommer en kallelse för en ny undersökning av urinblåsan senare i höst... Och Öron, näsa, hals mottagningen lär vi ju inte bli kvitt, så dem får vi väl oxå åka och besöka lite då och då. MEN efter denna operation så kan vi börja försöka skapa oss ett normalt liv :-) utan sjukhus, intensiven, sköterskor, slangar, nålar, köpe mat, patienthotell, stomipåsar mm mm Just nu låter det som en dröm, helt realistiskt är det ju inte i vårt fall men, visst kan man få drömma ibland :-)

Jag och Klara skall ta bussen från byn till Hässleholm C imorgon, sen tar vi tåget därifrån till Lund. Skall ju bli spännande och se hur dax vi är framme, OM vi kommer fram, tågtrafiken har ju varit lite svajig den senaste tiden enligt tidningarna.... Men vi skall se till att vara ute i god tid, så vi kan klämma in lite tågförsening och sen tar det ju ca 15 minuter att gå från stationen i Lund till sjukhuset +/- 15 minuter beroende på min dagsform ;-)

I fredags var ju min sista mammalediga dag, då åkte vi en sväng till Kivik och tittade på den fantastiska äppeltavlan :-) I lördags var vi hos Fia & Tobbe på en mycket trevlig och god lunch. Tack för den!!! Klara och Zack tog en åktur med Tobbe i traktorn oxå :-) Sen i Söndags var jag, Johan och Zack på bio och tittade på Marmaduke, en mycket rolig film, men oxå lite sorglig, så Zack fällde en o annan tår. Många tårar har det blivit från vår lilla prins den senaste veckan... Han tycker det är väldigt jobbigt nu inför operationen... Sover hos oss på nätterna, gråter och en o annan kissolycka har det oxå blivit :-( Skönt för alla att det snart är över!!


Nu måste jag gå och packa lite, tyvärr kommer jag nog inte att kunna blogga under vår vistelse i Lund då det är förbjudet att ha dator på avdelningen, och vi hoppas ju innerligt att vi slipper BIVA i mesta möjliga mån och faktiskt får vara på avdelningen denna gång!

Ta hand om Er!
Therese