torsdag 17 maj 2012

Badhuset, jobb o lååånghelg!

Hej härliga lååång helg! Men vädret kunde ju varit lite bättre om man hade fått önska! Idag har vi varit i Skånes Djurpark, IGEN :-) Vi blev bjudna på inträde, korvgrillning, fika o glass, och trots att vädret inte var på topp så har vi haft en fantastisk dag och sett många djur (dock inte djärven)!! Tack Stig och Sodexo!! (bilder kommer, men batteriet på kameran dog just som jag skulle ladda över bilderna i datorn....)

I tisdags var det återigen dags för Klara att få uppleva en ny fantastiskt rolig sak, vi var i badhuset!! Hon blev eld och lågor när jag berättade för henne vart vi skulle, genast skulle vi packa baddräkt och simmkuddar till armarna!! Hon tyckte det var toppen och ville helst simma själv, men hon insåg ganska snabbt att det nog var bäst om jag höll lite i henne iaf ;-) Efter en dryg timmes bad frös Zack, Klara och jag så vi skakade, Zack valde att hoppa upp och gå och duscha, men Klara tyckte det var så skoj att bada, så hon ville inte upp... Tillslut lyckades jag få upp henne och in och duscha och byta om. Hon somnade som klubbad när vi åkte hem


I onsdags hade Zack studiedag i skolan och han hade då önskat att få följa med mig på jobbet. Ingen sovmorgon för honom då inte utan han fick upp tidigt och hänga med till Perstorp. Det blev en del stämplande, häfta med elektrisk häftapparat, måla och rita, sen hade iPaden hängt med, så mellan varven spelade han lite på den oxå. Förmiddags fika med knäckebröd och varm choklad och lunch bestående av Billys pan pizza intogs oxå denna arbetsdag. Sen kom pappa och farfar och hämtade honom vid 12.30, då hade han jobbat klart! Det hade tyvärr inte jag, så jag fick stanna kvar tills 17.

Nu skall jag fundera ut vad vi skall äta till kvällsmat, vågar nog inte grilla eftersom det kommer störtskurar lite då och då... Imorgon är jag och barnen lediga medans Johan får slita hela dagen lång.

Ha en fortsatt skön Kristi himmelsfärds dag!


Therése