tisdag 4 januari 2011

Nytt år nya utmaningar!

God fortsättning på 2011 kära läsare!!

För familjen Lindström har inte 2011 börjat så bra... Det började redan i slutet av 2010, sista måndagen på året fick Klara magsjuka, bläää!!! Vi hade varit hos min bror o firat jul dagen innan och även han och kusin Moa blev dåliga :-( Som väl var klarade vi andra oss. Natten till nyårsafton var Klara väldigt gnällig och oroligt, och nyårsafton var det gnälligt och besvärligt och hon var väldigt mammig. På nyårsdagen hade både Zack och Klara feber och var väldigt hängiga, på söndagen hade de fortfarande feber och så hade även Johan.... Klaras feber var "som vanligt" hög, mellan 39-41 trots febernedsättande :-(

Igår var Johan och Zack feberfria, Johan hade och har fortfarande ont i halsen, men Klaras feber var fortfarande skyhög. Det enda hon ville äta var välling, så hon har förmodligen oxå ont i halsen, hon kräktes även en gång. Idag var hon inte bättre och började dagen med att kräkas, så jag ringde till vårdcentralen och vi fick tid hos vår doktor kl 13. Johan och Klara gick dit och de tog lite halsprover, och CRP, som visade sig även det vara skyhögt 200, eller kanske mer, maskinen mäter inte högre....

Vår läkare tyckte det var bäst att vi åkte in till barnkliniken på CSK för vidare undersökningar, så de körde in dit vid 14,30. Tanken var att de skulle ta ett nytt CRP i en annan form för att se det verkliga resultatet, men de hade så mycket att göra idag, så det blev i princip inget gjort mer än att de fick sitta där i flera timmar och ha tråkigt... Sen när det började bli sent tyckte läkaren som var en ny bekantskap att hon skulle läggas in, så Johan ringde mig o sa att jag fick packa väskan och komma in för jag skulle sova på sjukhus... Men innan jag hade packat en pinal ringde han igen och sa att de hade ringt till bakjouren, som TACK OCH LOV var en av Klaras hjärtläkare, och han tyckte vi var för rutinerade för att sova på sjukhus för feber o förkylning :-) TACK!!! Vi vill verkligen inte sova på sjukhus i år!!!! Så vid 19.30 kom Johan och Klara hem, med ett par doser penicilin som hon nu skall ta i tio dagar, även om de inte vet vad felet är...Och Klaras feber låg på 40,6, stackars lilla hjärtat!!! På torsdag skall vi in igen för att kolla att CRP är på rätt väg.

Själv har jag jobbat några dagar och skall nu vara ledig tills på måndag :-)Hoppas bara att Klara kryar på sig så vi kan hitta på något skoj innan det är dax för dagis och skola igen.

Här kommer lite bilder från vårt trevliga nyårsfirande. Bilderna har Ankie tagit, så jag lånar dem för jag har inte orkat ladda in de jag tog i datorn än ;-)

Dagarna tar fort slut, så var rädd om dem!
Therése