söndag 17 juni 2012

WOW bredbandet funkar!

Startade datorn idag (händer inte så ofta eftersom det ändå oftast inte funkar...) o döm om min förvåning när bredbandet funkar och har inte strulat en gång trots att jag varit inne på försäkringskassan och ansökt om TF och bokat lite andra saker!! Sensation!!!

Vi kämpar på, Klara är sjuk just nu, feber.... Andra gången på ett par veckor :-( inte bra!!! Förra vändan var i slutet av maj och då var det halsfluss... Så nu är det bestämt att halsmandlarna skall bort!! Snarast möjligt var tanken, men när jag prata med ÖNH i veckan så fick vi en tid för läkarsamtal i slutet på juli eftersom de har kö för tillfället.... Vi som har fått nytt dagis till Klara (mindre barngrupp=mindre smittorisk) och hon skall börja skolas in i mitten av augusti, kan slå vad om att det inte kommer att bli så nu.... Lite andra undersökningar väntar, närmast på torsdag skall hon göra en ny njurscint för att se om den dåliga njuren blivit bättre eller sämre och måndagen efter midsommar skall vi tillbringa en halv dag på CSK för att "se hur hon kissar".
Zack har slutat ettan och har sommarlov från och med imorgon! Och igår var sista fotbollshelgen så nu är det även sommarledigt från träning och matcher/cuper. Och på fredag är det julafton, nej förlåt det är ju Midsommarafton!! fast termometern inte riktigt är med på det.

Här hemma har jag och Johan med ganska mycket hjälp av Johans föräldrar varit SUPER DUKTIGA och snart är vardagsrummet färdigt :-) Väggar och tak är målade, en "panel vägg" är uppsatt, fönsterfoder är ditsatta och om ett par dagar helt färdigmålade, gamla golvet ut rivet och det gamla plankgolvet som låg under är målat. Det blir SÅÅÅÅÅ FINT!!! Bara ett par år försenade ;-)

Nu är det dax att hoppa i säng, för imorgon är det min tur att jobba! Ha det gött tills nästa gång vårt superba bredband funkar!

Therése