fredag 10 augusti 2012

Astrid Lindgrens Värld

Ett ställe till vi varit på i sommar är Astrid Lindgrens Värld, och det var helt klart Klaras favoritresmål. Här kommer lite bilder :-)


Lite diverse från parken. Vi kikade in hos Bröderna Lejonhjärta


BullerbynKikade in i alla små husen i miniatrystaden


Emil så klart!


Klaras idol, Pippi!


Ronja Rövardotter


Sen några mer bilder från underbara österlen.

Ha en härlig fredakväll!

torsdag 9 augusti 2012

Juli 2012

Tjing!

Kör en liten bildblogg idag med bilder jag tagit med mobilkameran de senaste veckorna, så får ni se vad vi hittat på :-)
Varit på tidernas bästa konsert!!! Jag, Johan, Lollo och Andreas + ca 66 500 personer till på Nya Ullevi som sjöng för full hals under ledning av THE BOSS (Bruce Springsteen för er som inte vet) En spännande resa med den obligatoriska felkörningen (hör till när jag är i Göteborg!) Översvämning och utrymmning av Nordstan när vi var där och åt.... Taket höll på att rasa in pga att det regnade så mycket :-S och många andra spännande incidenter :-) Kul hade vi iaf :-)

 


Som ni kanske minns så lyckades solen OCH värmen träffa Sverige några dagar i Juli och då passade vi på att åka och bada med och köra en grillkväll familjen Nilsson  :-)


Klara har klättrat i vårat äppelträd
Vi har varit på Österlen och ätit ett par gånger (bilderna dock från samma tillfälle)
Varit och fiskat! Rut som ju ser mycket nöjd ut på bilden ovan var mycket irriterande och hon som inte velat bada på hela sommaren skulle vara i vattnet HEEELA tiden. Så ingen fisk blev det...
Men jag hade det nästan på känn, så jag hade tagit med korv så att vi skulle slippa svälta ;-)Vår kommun är otroligt vacker!Klara tillverkade sig ett eget metspö av en pinne :-)


 Studerat insekter i mina föräldrars trädgård!


Bott på hotell i Jönköping! Fantastiskt hotell där det ingick både eftermiddags fika, kvälls buffé och frukost :-) Vi lyckades pricka in TACO kvällen :-)


Syskonmys på A6 köpcentrum Jönköping!


Lekt på en fantastiskt fin och rolig lekplats i Jönköping!


Varit på BUS i Lund och fått en diagnos på Klara, och när vi körde hem tog vi rundan om Österlen och ovanför Brösarps backar såg himmeln ut som ovan.

Klara har ju varit sjuk ett par gånger oxå, så vi fått stuva om lite i vårt sommarprogram...

Vi har varit på CSK och fått besked på att Klara INTE fåt börja dagis förräns halsmandlarna är bortopererade.... Men jag måste verkligen ge CSK en eloge för att de gjort ALLT för att inskolningen inte skall bli så mycket försenad, så på måndag är det dax för operation :-S

I tisdags var vi då ner till Lund för att träffa den specialist på immunologi som hela tiden varit inkopplad på Klaras "fall" men som vi aldrig träffat fysiskt. Med största sannolikhet är det Periodisk feber hon lider av.... Väldigt ovanligt, outforskat, finns ingen bot och man vet inte varför man får det och det finns inget "prov" man kan ta för att säkerställa att det är det man har... Vi har ju varit inne på att det verkar vara detta ända sen okt/nov 2011, men för att få diagnosen måste man utesluta ALLT annat liknande (leukemi, reumatism, immunbriser mm mm). MEN man vet att många av barnen med periodisk feber blir BÄTTRE av att operera bort halsmandlarna, så nu hoppas vi på en "bättre" framtid, med jobb, skola, dagis, ja vardag som alla andra helt enkelt.


Ta hand om er!
Therése