lördag 28 januari 2012

Zack 8 år!!

Idag fyller världens bästa kille/storebror/son vår älskade Zack 8 år!!


Tyvärr ligger han nerbäddad i sängen och är sjuk... Feber, halsont och huvudvärk :-( Stackars liten!! Så inget kalas idag, men han har blivit firad av oss imorse med "skön"sång,frukost på sängen och såklart massor med paketer.


GRATTIS ÄLSKADE ZACK!!!


Hela familjen har varit mer eller mindre krassliga hela veckan, därför inget bloggande, men jag återkommer så snart vi alla är på benen igen.


Kram/Therése

måndag 23 januari 2012

Lilla hjärtat Klara

Nu har de FINA bilderna på Klara från hjärte fotograferingen kommit!! Här får Ni ett smakprov. Vill Ni se alla bilderna så klicka HÄR, så kommer Ni direkt till Malins fina sida.Ha en skön måndag!
Therése

söndag 22 januari 2012

Rut 10 år!!

Idag fyller hon 10 år, vår fina gamla envisa älskade hund!!

Grattis Rut!!


Hon har blivit rejält uppvaktad med paket innehållande ben, boll och en pipande höna :-)


Zack har spelat sin första hockyematch idag! Gick väl inte så bra för laget, men han var supernöjd och tyckte det var jätte skoj o längtar redan till nästa match.


Själv tog jag tåget till Lund imorse för att tillbringa dagen på Ronald McDonald hus tillsammans med ett gäng nya och gamla eldsjälar från hjärtebarnsförbundet och chefen för avd 67 på Barnsjukhuset, för en liten utbildning. Det var mycket intressant och givande, och det kommer att bli mer utbildning för mig i vår :-) Men OJ vad man blir trött av att sitta en hel dag och lyssna och lära...


Ha en skön kväll!


Therése