lördag 20 november 2010

Plötsligt händer det!!

Efter ett år och två månaders ständiga kamper med försäkringskassan för att få pengarna utbetalade när vi varit på sjukhus så har det ÄNTLIGEN hänt!!! Idag när jag kollade mitt konto så hade pengarna kommit, alldeles av sig själva, utan en massa irriterade samtal, bara så där!! Helt otroligt!! Helt stum blev jag, tänk att man kan bli så överraskad av något som egentligen skall vara självklart... Skulle kanske köpt mig en lott idag ;-) Skall väl inte vara för överdrivet lycklig över detta fenomen än heller, kanske måste jag ringa o tjata om några dagar, för Johan har inte fått sina pengar än...

Klara har börjat sin inskolning på dagis, och det går jättebra!!! Hon tycker det är så spännande o roligt med de andra barnen och alla roliga leksaker som finns där :-) I fredags lämnade jag henne och sedan vinkade jag och gick hem igen, inte ett ljud sa hon när jag gick, skönt! Är ju aldrig roligt om de är ledsna när man går...

Från och med 7 december skall hon vara på dagis på "riktigt", blir lite längre inskolning än normalt, men anledningen till det är att sköterskan som skall komma ut och undervisa personalen inte kunde komma förrän den 6/12, så vi kan inte lämna henne innan.


I måndags var det ju återbesök i Lund för Klara, det gick bra, men eftersom hon varit ganska hård i magen på sista tiden, fick hon ny sorts laxerande + att vi ska ge lavemang 1-2 ggr i veckan... Sen återbesök innan jul igen.

Imorgon skall vi till Brösarps gästis och äta gåsamiddag, som Johans snälla föräldrar bjuder oss på :-) Zack skall inte följa med, han skall gå på kalas istället :-) mormor och morfar får skjutsa och hämta honom.

På måndag är det dax för mig att besöka min hjärtläkare, ett besök jag är lite nervös inför.... Jaja, det blir nog bra! Bara de inte lägger in mig, för det har jag sannerligen inte tid med, snart jul o massor att göra på jobbet, så det går inte för sig ;-)