onsdag 19 oktober 2011

Mitt i veckan

Så var det onsdag och vi kan börja räkna ner mot helgen igen!

Vi var ju på CSK i måndags och Klara fick sin tredje Vivaglobin behandling, men varken jag eller Johan ville sätta nålarna på henne... Men vi ville/vågade prova sätta dem på oss själva! Kändes inte ett dugg!! Skulle lätt kunna göra det på mig själv VARJE DAG i TVÅ ÅR, bara jag slapp göra det på Klara... Hon var ju jätteledsen när hon fick nålarna, men som tur är går det ganska fort över!

På eftermiddagen var det ju strålande väder, så då passade vi på att gå upp till Klaras dagis och leka med barnen som var ute och då är det ju inte så stor risk att bli smittad av några kringflygande baciller. Vi får ju passa på att gå dit lite när de är ute nu under dessa veckor så att Klara inte HELT glömmer bort dagis, kompisar och fröknar.

Hon har ju inte varit där alls mycket de senaste månaderna, men en av de få dagar hon lyckades pricka in och vara frisk var fotograferingsdagen. Hon hade själv valt klädsel för just det tillfället, och se så söt hon blev <3Zack har även han tagit foto i skolan och han blev också väldigt bra <3Imorgon är det dax för sjukhusbesök IGEN, röntgen denna gång... Denna veckan är helt galen, för sen är det faktiskt så att vi skall dit på fredag igen och ha ett läkarsamtal... O nästa vecka börjar med ett besök i Lund o Dr Widegren på öron/näsa/hals på måndagen och CSK och Vivaglobinbehandling på tisdagen. KNÄPPT!!

Nu skall jag och Zack titta på ett av hans favoritprogram just nu, 112-på liv och död.

Ciao!
Therése

söndag 16 oktober 2011

Medicin

Söndag i mitten av Oktober och det är kallt som sjutton... O själv är jag trött som aldrig förr, jag och Johan var på bröllop igår, tjohooo! Det var Sofia och Tobias som blev herr och fru Nilsson. Såå VACKERT och trevligt och GOD mat o dryck! Tusen tack för att vi fick vara med och dela denna underbara dag med er <3

MEN Klara som ju inte var med på festen tyckte att det var PRECIS lagom att stiga upp klockan 06.14 imorse, då hade jag ungefär sovit 4 timmar.... Ingen rast ingen ro idag heller för idag skall vi fira min mormor som fyllde år tidigare i veckan :-)

När Klara blev utskriven från sjukhuset för ett par veckor sedan pratade läkaren om att Klara har dåligt blodvärde och undrade om vi kanske skulle sätta in någon form av medicinering för att få upp blodvärdet. Jag och Johan svarade i kör NEJ det behövs INTE, hon har redan påbörjat medicinering för att förbättra det!! Nedan ser Ni vilken typ av medicin hon valde :-) MUMS!


Imorgon är det Vivaglobinbehandling på CSK för Klara och jag och Johan skall ju vara med och lära. Det är ångest...

Nu skall jag fixa lunch, det blir rårakor och knaperstekt bacon, så att det är färdigt när Zack och Johan kommer från hockeyskolan. Om man har tur hinner man ta sig en liten powernap innan kalaset i eftermiddag.

Ha en skön söndag!
Therése