lördag 14 juli 2012

Sommartider hej hej

Hej & hallå!!

Här kommer ett litet livstecken från oss :-) Denna gången kan jag inte skylla på bredbandet, utan det har bara inte funnits tid eller lust helt enkelt!

Vi har varit en hel del på sjukhuset i Kristianstad sen sist! Lite sjukdom och lite mer undersökningar. Som resulterade i mer läkarbesök i Lund framöver :-( Och när vi var på CSK har vi spenderat mycket tid på Lekterapin.

På lekterapin! Zack älskar o vara där! Klara också, hon testade kryckor hahaha Farmor var med oss en dag och lekte o pysslade på lekterapin :-)

Pappa har fixat Klaras frisyr!

Zack gjorde bla en liten trädgård med krasse och solrosor mm

O Klara höll sig till djuren.

Av fina Anna på Lekterapin och Stiftelsen Min stora dag, fick Klara och Zack inträdesbiljetter till Andys lekland och en biljett som där de skulle få varsitt Andy mjukisdjur. Så där har vi varit och det var mycket uppskattat!!


På Andys!

Sen lyckades vi få till en liten minisemester när Klara var "hyfsat" bra. Då åkte vi till Öland fredag-söndag. Bodde i stuga, gjorde djurparken och badade i poolen på stugområdet :-)


På djurparken


Tigrarna, mina favoriter!


Nöjesparken och lite Ölandsbilder


Mina fina älskade barn!!


När vi körde hem, gjorde vi ett stopp i Karlshamn, där vi besökte Kreativum som var fantastiskt skoj, dit kommer vi nog åka igen, och åt glass i hamnen (där man inte kunde sitta längre stund än nödvändigt, för det luktade s.k.i.t!)


Hittade en potentiell bil till farfar som önskar sig en cabbe ;-)


Lek & bus på Kreativum

Vi har faktiskt lyckats bada några gånger också, en gång i Hanaskog, en gång i Immeln och Johan och barnen har badat havet i Åhus oxå.... Brrrr!


 Inget mer planerat direkt (går ju inte i denna familjen...) mer än att i eftermiddag skall vi åka in till Kristianstad och gå på teater, tivoli, äta mat och titta på Sean Banan!! Barnen är helt lyriska över det sistnämnda. Sen börjar det ju dra ihop sig till Springsteen konserten, bara 2 veckor kvar nu!!! O vad jag längtar, lyckades dessutom boka ett boende igår som inte kostade skjortan WEEEHOOOO!

Nu måste jag återgå till alla sysslor som skall göras innan vi sticker, dessutom kom Klara som tydligen har hjälpt pappa att måla den nya kaninburen, men hon hade tydligen valt att måla sina händer istället.....

Ha det gött i "sommarvärmen"


Therése