lördag 12 februari 2011

Alla barnhjärtans månad

Så är det ju då februari och det innebär i vanlig ordning att det är Alla barnhjärtans månad, vilket inne bär en extra insats för att samla pengar till forskning. Många hjärtebarn har forskningen att tacka för att de lever idag. Men det finns fortfarande mer att göra – alla barn med hjärtfel kan inte räddas till ett fullgott liv. I år går pengarna från kampanjen till angelägna forskningsprojekt som ska lösa gåtor kring hjärtsjukdomar som drabbar barn.

Ge ert bidrag genom att SMS:a min insamlig här till höger, eller köp någon av årets hjärteprodukter som är designade av Klaras favorit artist Mojje :-) Det finns hjärtepins, reflexer och hjärteband. Dessa kostar 30 kronor och finns att köpa på följande ställe:

Alla Hjärtans Lunch-restaurangerna, Akademibokhandeln, Euroflorist, HeartStore i Göteborg, Hemköp, Hemtex, Kronans Droghandel, Lekia, Rabalder, restaurangkedjan Fazer Amica, Sportson, gallerian Arkaden i Göteborg och i Vallentuna Centrum samt på Alltförföräldrar.se och Geggamojja.se.


Även Bingolotto kommer att uppmärksamma hjärtebarnen i morgondagens program, då en tjej som heter Veronica kommer att berätta hur det är att leva med hjärtfel och Mojje kommer att uppträda :-) då kommer vi i familjen o sitta bänkade :-) Lotterna är inhandlade!!

Hoppas nu att alla NI som läser är med och bidrar med en slant, för utan bidrag hade kanske inte Klara varit så bra som hon är idag... Och det föds ju 1000 barn varje år med olika härtfel så pengarna behövs!!!

Tack för hjälpen!!
Therése