tisdag 23 februari 2010

Ny leksak

Så var det bara tisdag, tiden fram till torsdag och den förestående operationen segar sig fram och man är både nervös och mycket orolig, därav inte så många inlägg i bloggen, har tyvärr inte haft någon lust...

Helgen gick dock snabbt, Johan och svärfar jobbade på bygget både lördag och söndag, och på söndag kvällen överraskade jag Johan med att ha fixat barnvakt så att vi kunde gå på bio:-) Andra gången som vi lämnar Klara, och jag kände det att efter denna operationen lär det dröja ett bra tag innan vi kan lämna henne igen, så det gällde att passa på denna helgen. Vi såg Shutter Island, ingen höjdar film alls om Ni frågar mig, men det var skönt att bara få komma iväg några timmar bara jag och Johan.


Vi såg faktiskt en film i fredags oxå, inte på bio utan hemma. Fredagsmys och barnfilmen UPP, den var betydligt mycket bättre än Shutter island ;-) Zack tyckte den var rolig, men oxå sorglig, så han hade svårt att somna sen.


Zack tycker oxå att det är tufft nu, han vet ju vad som är på gång och har varit ledsen både igår och idag pga att jag, Johan och lillasyster kommer att åka iväg :-( När jag hämtade honom på dagis idag var han likblek och kunde knappt prata, personalen på dagis sa att han varit lite hängig idag, men annars inga sjukdoms symptom. När vi kom utanför dörren på dagis och blev själva sa han att han hade ont i magen och min första tanke var "shit!! inte maginfluensa IGEN.." Jag fick leta upp en plastpåse ifall han skulle bli dålig i bilen, men det hände inget, sen när vi kom hem så blev han pigg på nolltid?!?! Jag frågade honom om han hade funderat på något speciellt som gjorde att han fick ont i magen, och det hade han... Han undrade varför inte han får följa med till Lund, när både jag, pappa och lillasyster skall åka, alla utom han... O ledsen var han, stora tårar rann ner för kinderna :-( Jag fick bita mig i kinden för att inte gråta själv, för är det något jag lärt mig under denna resan så är det att man skall INTE visa sina känslor!! för då blir allt mycket värre. Sen fick jag ju förklara att hade jag fått bestämma så hade han ju självklart fått följa med och vara med oss, men att nu är det ju sjukhuset som bestämmer och dom säger att syskon inte får följa med. Jag vet inte om han verkligen förstår detta, men jag hoppas det! Vår lilla hjälte!!!


Han och Rut skall sova hos farmor och farfar när vi är i Lund, och Zack tycker att det skall bli rätt spännande även om han kommer att sakna oss mycket, vet inte vad Rut tycker ;-) Dom kommer iaf få det jättebra båda två!!! Det är skönt för oss att veta, för vi kommer ju att sakna dem massor!!!


Vår gamla kamera har kärvat ett tag, den används ju en hel del, så idag efter ett halvårs funderingar körde jag och Klara in till Kristianstad och köpte en ny :-) Det blev en Canon EOS 1000D, så i eftermiddag har den testats :-) 144 bilder har det blivit ;-)


Klara har oxå testat en ny leksak idag, en hoppgunga!! Gissa om den var poppis, hon gillade den verkligen, hoppade, studsade och tjoade hej vilt :-)



Ikväll har mormor och morfar varit på besök och fikat lite. Ville ju träffa oss innan vi far till Lund. Klara var på sitt bästa humör hela kvällen, satt med vid köksbordet och pratade mycket och länge, så pass att hon blev hes ;-)



Imorgon förmiddag skall jag ringa Lund och få besked hurdax vi skall infinna oss där, för det har vi FORTFARANDE inte fått reda på.... och se till att dom fixar ett rum till Johan på patienthotellet eftersom bara en förälder får sova på avdelningen. Tror och hoppas att jag får en liten stund över åt bloggen imorgon oxå :-)

Sov sött!
Therése

1 kommentar:

 1. HEJ.
  Blir alldeles rörd då jag förstår att ni har det kämpigt inför den kommande operationen. Själv har jag tagit semester onsdag & torsdag, behöver lite tid med familjen å snart börjar det nya jobbet. Tyvärr har Carl blivit sjuk så det blev inte som vi tänkt oss, flickorna är lite besvikna över detta, men vad gör man!

  Ql att se att "leksaken" verkar vara uppskattad, och det med ett härligt leende från Klara.
  Vi tänker på er, och är det så att Zack vill komma och leka till helgen är det bara att ringa. Tänkte ringa er, men så vill vi inte smitta ner någon av er nu med förkylningar, hosta och feber.

  Kramar från Ankie

  SvaraRadera