torsdag 24 juni 2010

Glad Midsommar!!

Nu är det semester!!! Johan har jobbat sin sista dag på läänge och nu skall vi ha lite drygt åtta veckors SEMESTER :-)

Vi börjar med att fira Midsommar enligt tradition = med familjen Nilsson. Det blir aktiviteter från kl 13 och så länge vi orkar hålla på. I år skall vi fiska och ha lite andra aktiviteter vid Helge å om det nu inte blir stekhett, för då blir det nog att vi åker till någon sjö och badar o busar lite istället, sen hem till Nilssons och fortsätter att umgås, äta och dricka gott.

Lite inplanerade semester aktiviteter har vi, men jag får återkomma till detta senare. Vi vill inte berätta något för Zack, han blir sååå besviken om man måste ställa in det vi planerat för att lillasyster måste till sjukan... Och det har ju tyvärr blivit några besvikelser de senaste månaderna....

I måndags var jag med Klara på återbesök på CSK och det såg bra ut!! CRP hade gått ner till 65 och ingen mer feber på hela veckan :-) Idag har vi varit på BUS i Lund och gjort en sondering, det gick sådär... Hon tycker inte alls om det och blir jätte ledsen :-( Men allt funkar jättebra och kirurgerna vill gärna lägga ner stomin för ändtarmen är redo att börja användas, men hon är ju inte redo att genomgå en operation igen... Hon dras ju fortfarande med sviterna från hjärtoperationen och det är mer än en månad sen den gjordes. Vi övriga i familjen känner inte heller att vi är redo så snart igen... När vi ändå var på ett sjukhus bad vi dem att fixa ett CRP prov idag, för att se hur det såg ut, och det är nu nere på 12 :-) så lågt har det inte varit på länge.

Ett MYCKET positivt besked fick vi oxå idag!! När Klara gjorde MR röntgen på ryggraden såg de ju en förträngning rätt långt upp vid nacken och en remiss skickades till neurokirurgen som ÄNTLIGEN svarat att allt är normalt :-) PHUUU!!
Jag, Johan och Klara passade på att gå en sväng i Lund när vi var färdiga på sjukhuset. Lite present inköp stod på listan idag och vi hittade det vi skulle ha och sen satte vi oss på en uteservering och åt lunch innan vi körde hem. Så härligt väder idag, hoppas verkligen det håller i sig i ca åtta veckor nu ;-)

Zack leker med bröderna Ahlgren ikväll, vi har grillat Marshmallows och det var väldspremiär för mig! Tycker inte om Marshmallows ogrillade så jag var helt övertygad om att de inte skulle bli bättre av lite värme... Men TJII fick jag, det var jättegott!!! Så det gör vi nog om :-)

Ha nu en RIKTIGT TREVLIG MIDSOMMAR kära läsare!
Therése

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar