torsdag 15 juli 2010

Åhh vilken kväll!!

Igår eftermiddag packade jag picnic väskan och tog bussen in till stan där jag sammanstrålade med mina kära girlfriends Mia & Pia för en helkväll med mat, dryck och massor av musik i Tivoliparken.

Först ut var Calle Kristiansson, inte mycket att hänga i julagranen om ni frågar mig. Han hade några trogna fans som stod längst fram o sjöng med, men de var inte så många, så det blev inget vidare tryck under hans framträdande...


Tempot ökade något när Boppers klev på scenen, men publiken var fortfarande inte riktigt med på noterna. De var bättre förr ;-)

Nästa band upp var The Refreshments, DÅ blev det en rejäl tempohöjning :-) Riktigt bra!Den här söta rockabilly killen stod en bit ifrån oss i publikhavet, han var så söt och utmärkande att han var faktiskt med på bild i Kristianstadsbladet idag :-)Både jag och Mia fotograferade flitigt hela kvällen, allt och alla, ingen gick säker ;-)Men den största anledningen till vårt besök i Tivoliparken denna kväll heter


Efter en hel timmes försening äntrar han så ÄNTLIGEN scenen, BROLLE!!! Och jag säger bara WOW!!!! Då fick vi som hade lyckats armbåga oss till bra sittplatser nästan längst fram snabbt plocka ihop våra saker, för nu blev det trängsel framför scen :-)
Vilken sångare och artist!!! Så himla bra!!! Tyvärr fick vi avbryta en stund innan han hade spelat färdigt för att hinna till buss och tåg i tid :-( MEN han kommer ju tillbaka 6/11 på Kristianstads nya arena tillsammans med de andra killarna i Ladies Night, då är vi där :-)Idag har jag, Johan och Klara varit i Lund för en sondering, det tog ca 5 minuter sen hoppade vi i bilen och körde mot österlen. Lunch i Simrishamn, lite shopping i Kivik, mellanmål vid Brösarps backar och glass i Åhus innan vi körde in till stan för att handla lite blöjor och annat man måste ha på Willys. En härlig dag har det varit :-)

Zack har haft en heldag med farmor och farfar, shopping på Eko, minigolf och annat skoj :-)

Nya trädäcket är under uppbyggnad, imorgon fortsätter arbetet (i värmen....) det blir sååå snyggt!!! Bilder kommer nog framåt helgen :-)

Hej hopp!
Therése

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar