fredag 9 juli 2010

Bad, sommar och semester

Vilken härlig sommar vi fått! Vi har semester, det märks kanske på bloggfrekvensen ;-)Badat har vi gjort i Immeln och Tydingesjön och häromdagen köpte jag en liten pool att ha och doppa sig i här hemma. Hästveda marknad fick även ett snabbt besök av oss, men fy tusan vad folk där var, så vi stannade inte någon längre stund. Igår satt vi ute till midnatt i den ljumma sommarkvällen :-) Mellan varven fixar vi lite här hemma, finns ju en del kvar att göra...

Härom veckan var det avslutning på simskolan, Zack har kämpat i tre veckor med att lära sig simma och få lite vatten vana. Han och hans kompisar har varit jätteduktiga :-)Här kommer lite bilder på Zack och kusin Moa.Igår tog Klara sitt allra första bad utomhus och hon gillade det skarpt :-) Det plaskades o sprattlades så att jag blev oxå ganska blöt ;-) Här kommer lite bilder på badbruden :-)

Idag skall vi köra till Yngsjö en sväng och lämna vår gamla torktumlare till Per och Gunilla. Sen skall jag fotografera huset, länge sen jag uppdaterade bloggen med byggbilder, men det skall bli ändring på det :-)

Ha en skön sommardag!
Therése

2 kommentarer:

 1. Härligt varmt ja.
  Nu börjar även vi vår semester. C har varit sjuk hela veckan med otäck hosta och feber. Var lite oroliga att vi skulle behöva åka in med honom då han inte velat varken äta eller dricka, heller inte kissat. Men man kan sina knep och många sådana fick vi ta till för att lura i honom vätska i alla olika sorter, och tur var väll det så vi slapp åka in. Nu är han som vanlig förutom att värmen gör att han inte vill äta och hostmedecin som vi kämpar med 3 ggr om dagen. flickorna badar i poolen flera ggr varje dag, carl har också badat, och idag badade även jag, tro de eller ej:).
  Idag har vi även varit och handlat till sandlådan som pappa J håller på att bygga, vi har haft en grävmaskin här och gissa om alla barnen nilsson tyckte det var roligt, alla fick de leka lite med den, minst road var nog jag. Ha de bra så får vi hitta på något nu när vi äntligen är lediga, ni får gärna komma och bada. Ankie

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder sötisarna =)
  Kramizar Emma

  SvaraRadera