torsdag 19 augusti 2010

Slut på semestern....

Oj, det var länge sedan jag bloggade, det var knappt jag kom ihåg lösenordet in hit ;-) Anledningen till att jag inte bloggat är tidsbrist... Jisses vad dagarna går fort, o fullt upp är det i stort sett hela tiden, ändå har vi 1000 saker som vi skulle ha gjort denna sommaren som inte blivit gjorda... Hur skall det bli när man börjar jobba :-/

Här kommer lite bilder på en del av de skojiga saker vi har hunnit med under vår långa semester iaf, Legoland, Bakken, High Chaparral, Yngsjö & Tosselilla.
Nu är det slut på semestern, Zack började i skolan i torsdags, stora killen :-) Han tycker det är jätteskoj än så länge och längtar tills på måndag då han får gå dit igen.
Nästa vecka är det helt slut på friden, Johan börjar jobba på måndag och på torsdag skall jag och Klara till Lund för att skrivas in inför nästa och förhoppningsvis den sista av hennes operationer (nr 6 i ordningen blir detta....), måndagen den 30/8 är operationen planerad till. Det är dax att lägga ner stomin och bli av med stomipåsen, det skall faktiskt bli väldigt skönt, för det har varit ganska bökigt i sommar, dels pga värmen och sen är hon ju så stor och rörlig nu så att den lossnar ofta.... MEN det är ju en operation och det känns ju inte kul alls... Det sägs ju att någon gång skall vara den första, så jag hoppas att denna gång kommer att bli den första där ALLT flyter smärtfritt och vi får åka hem i slutet av v 35 utan att ha legat flera dygn på BIVA!!
Uppdateringen av bloggen kommer att bli lite mer frekvent nu när vi får vardag och rutiner i familjen Lindström igen :-)
Ha det gott!!
Therése

2 kommentarer:

 1. Hej hej!!!!
  Ser ut som ni haft en härlig sommar =)
  Vi håller tummarna på att denna op går hur smidigt som helst!!!!
  Vi får minnsan snart se till att träffas, LÄNGE sedan nu =)
  Hoppas du & Johan hade en underbar dag i fredags, Grattis i efterskott =)
  Ha det gott & hälsa familjen.
  Kramizar Emma med familj

  SvaraRadera
 2. Det kortet på Zack och Rut i Yngsjö är så otroligt fint, gillar det skarpt!!
  Kul att läsa blogg igen, har saknat det men förstår att du inte har hunnit uppdatera så mycket när man ser vad ni har hittat på i sommar. Skit i allt ni inte har hunnit med så länge ni har haft det kul :)
  Tänker ofta på det du skrev en gång, att vardag är så underskattat, så visst är det skönt med vardag igen. Glad för att Zack trivs bra i skolan för det kan ju vara riktigt läskigt ibland.
  Tänk att nu äntligen är det sista operationen för lilla Klara och jag vet att det kommer att gå som en dans, bara sånt en gudmor vet ;)
  Hoppas det inte är länge tills vi ses igen, saknar min lekkamrat Zack...
  Stor kram från Mia

  SvaraRadera