tisdag 21 september 2010

Söta lillasyster fyller 1 år

Hipp hipp hurra för Klara idag!!!

Japp så kom den då, dagen som vi för ett år sedan knappt vågade tro att den skulle komma, Klaras 1 års dag. Och ärligt talat så har året trots allt gått ganska fort.

Det blev sång, ljus, ballong, paket (så klart!!!), mjölk och smörgåsrån tidigt imorse. Ljusen var det som var mest spännande enligt Klara :-) Zack var, när han äntligen orkade ur sängen mest intresserad av rånen.

Klara är ju väldigt förkyld och har varit väldigt hängig, gnällig och trött idag :-( och för egen del har det varit väldigt mycket känslor idag... Man har tänkt mycket på vad som hände och vad man kände för ett år sedan. T.ex nu i skrivande stund för ett år sedan låg jag i en ambulans på väg till Lund och hade bara fått se ett par skymtar av Klara...

Men oj vilken kämpe hon är vår söta lillasyster Klara!!! Nedan följer lite bilder från dagen.

Ikväll har mormor, morfar, farmor och farfar varit här och firat lite med kanelbullar och en liten tårta. Klara bojkottade tårtan, men klämde i sig 4 kanelbullar :-)


Här kommer några bilder från Klaras första år.
Och för er som undrar, så JA det gjorde ONT att få både framsidan och baksidan slipad med sandpapper.... Men det var ju en billig body scrub/hårborttagning iaf ;-)

Tack & god natt!
Therése

3 kommentarer:

 1. Gratulerar på 1-årsdagen! Det är så hemskt att se små barn sjuka :( Skönt att det gick bra dock!! :)

  SvaraRadera
 2. Vad fint du har gjort det med bilderna, det blir som en resume, å vad mycket ni har varit med om, men det är så härligt att se Klaras leende på så många kort, en riktig solstråle.
  Å ni är ju så mysiga, mjölk å rån, för frukost på sängen ska det va, jag håller med er.
  Vi ses på lördag, ha det så bra, kram ankie

  SvaraRadera
 3. GRATTIS i efterskott söta, söta Klara!!! Tänk att hon redan är 1 år! Kram!

  SvaraRadera