måndag 5 december 2011

Årets adventsljusstake 2011!!!!

Årets adventsljusstake 2011!!!! Visst är den snygg ;-) Det har eldats lite för hårt i kaminen här hemma när jag varit o jobbat vilket resulterade i denna skapelse. Helt unik!!!
Detta inlägg skickades från min mobil, men det blev sådär... Så det fick redigeras i datorn tyvärr. Synd, annars hade det ju varit smidigt att göra små snabba inlägg med telefonen ibland. Tex kunde jag bloggat i fredags på vägen hem från jobbet då jag satt 1 timme i en bilkö pga en trafikolycka... Inget kul fredagsmys vill jag lova! Ingen skadad tack och lov! Eller så kunde jag bloggat imorse när jag stod vid en järnvägsövergång och väntade på att tåget skulle komma så jag kunde köra vidare, men inget tåg kom och där satt jag och många med mig och väntade på att det röda blinkande ljuset skulle sluta... Det gjorde aldrig det, eller jo någon gång slutade det, men jag körde mot rött och när jag skulle köra hem ikväll blinkade det inte rött längre ;-)

Alla är friska och krya här hemma (peppar peppar), Zack var hos skolläkaren och fick godkänt i torsdags :-) Johan skall förhoppningsvis ta gipset nästa vecka!!! och inte en enda kallelse till läkare eller annat för Klaras del just nu :-) Kommer väl att hopa sig i början på nya året skulle jag tro.

Ha en bra kväll och kör försiktigt om ni ska ut på vägarna!!
Therése

2 kommentarer:

  1. Jag bjuder 175 riksdaler för denna helt utomordentliga vackra skapelse!!!
    =0)
    Kram Mia

    SvaraRadera
  2. Jätte fin advents ljusstake =) hoppade över detta iår ,blogga i telefonen är ganska bra har gjort det ifrån tåget till Göteborg & på spårvagnen. Så skönt att ni alla är friska och krya hoppas att det håller lääääänge kram på er

    SvaraRadera