måndag 26 december 2011

God fortsättning!

hoppas ni haft en bra o fröjdefull jul. För det har vi haft! Mycket mat o godis och trevliga sammankomster! Och så kom tomten så klart!!! OCH Klara har varit frisk heela härliga helgen :-)

Barnen fick många fina julklappar, det började redan på lille julafton då vi hade traditionell lutfisk middag och Zack och Klara fick paket av sina gudmödrar med familj, sen blev det julfrukost här hemma med min bror och hans familj på julafton följt av ett härligt jul knytkalas hos farmor och farfar. Zack fick en tv, dvd, lego och klädet och Klara fick en lek o lär dator, dammsugare, prinsessklänning, kläder och många många fler saker.

Här är några av sakerna som tomten hade med sig till mig.En av sakerna Zack fick var biljetter till hockeymatchen HV71 - Växjö på annandagen, så han och Johan åkte till Jönköping innan klockan 10 i måndags tillsammans med Maria, Gunilla och Per. Det blev en heldag och han kom hem strax efter 21 mycket nöjd och glad trots att HV förlorade. Han blev så frälst att han idag dekalreade att han skall spela i HV, men jag tyckte att han kanske skall träna lite med Glimma först INNAN han börjar i HV ;-)

Tyvärr är Klaras feber tillbaka... Hade det på känn redan igår när jag kom hem från jobbet och hon var så där sjukt blek, sen kom febern inatt någon gång. Så det blir nog en lugn nyårsafton, om vi har otur får vi se raketerna från våning 4 på CSK.


Nu blir det den spännande andra och sista delen i Arne Dahl serien sen sängen och förhoppningsvis hyfsat med sömn, för imorgon väntar en tuff dag på jobbet igen.

Ciao!
Therése

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar