måndag 16 januari 2012

16 dagar

har gått av 2012, och än så länge har året inte visat sig från den ljusa sidan...

Nä det har varit helt kass om man skall vara ärlig, och det skall man ju! Det började ju med en oklar infektion på CSK, där vi blev utskrivna den 2/1. Sen fick Rut ont i ett ben senare den veckan och vi fick ta henne till veterinären där det blev röntgen och ett osäkert besked om att det kan vara cancer :-( Vi fick med oss antiinflammatoriska piller hem som han tar 2 ggr om dagen nu fram till på måndag då det är dax för ny röntgen och definitivt besked. Håll tummarna för att det var något annat!!!

Mer elände har vi haft med försäkringskassan och det är fortfarande inte klart om jag kommer att få några pengar för halva november och december... Orkar inte ens spy mer galla över den instansen längre... För vi har även fått strul med försäkringsbolaget (måste hänga ihop med första delen av deras namn "försäkrings") vars läkare (eller Docent som det så vackert stod i beslutet vi fick) verkar sitta inne på information om vad som felar Klara OCH det bedömmer han som att det hänger ihop med hjärtfelet och trakea stenos... INGEN annan av ALLA läkare som har tittat på Klaras fall har haft någon misstanke om att det skulle hänga samman... MEN det är ju enklast för dem, att göra den bedömningen, för då behöver de inte betala ut en spänn.... Johan ringde till försäkringsbolaget och föreslog att de skulle be läkaren/docenten ta kontakt med Klaras läkare och berätta vad som är fel, så behöver vi ju inte hålla på med en massa provtagningar och annat i onödan om han ändå har svaret!! Nu måste vi överklaga.... O tydligen ville de ha intyg över vilka dagar vi har legat inlagda trots att de har fått hela läkarjournalen?!?! SUCK! Det är ett mindre företag att ha ett sjukt barn...

Några trevliga saker har vi ändå hunnit med i år är bowling i Kristianstad med mina föräldrar, Johan fick dock lämna wo och stanna hemma, för han hade "spelat hockey" hemma i köket, trillat och slagit i ryggen!! Gamla gubbar ska inte leka ;-) Jag blev SIST i bowlingen... o då hade min mamma och Klara ALDRIG bowlat tidigare... Nästa gång skall JAG ha staket!!! Sen vann jag hockey biljetter till matchen mellan Rögle - Västerås, så dit for Johan och Zack som blivit HELT frälst i hockey och har börjat träna igen :-) Och i lördags for vi hela familjen ner till Kävlinge där Klara skulle bli fotograferad av FANTASTISKA fotografen Malin Ward (klicka för att länka till hennes sida)till hennes hjärtebarnsprojekt inför alla barnhjärtas månad. Skall bli såå spännande o se bilderna, OM nu Klara fastnade, för hon var inte stilla i många sekunder under den timme vi var där ;-)

Imorgon har jag telefontid med Klaras infektionsläkare och på torsdag är det så dags för benmärgsprovtagning i Lund... Och på söndag skall JAG till Ronald McDonald huset i Lund för en utbildning med Hjärtebarnsförbundet, jag återkommer senare och berättar i vad och varför, men det skall bli oerhört intressant och spännande!!

Glöm inte Klaras insamling!! Stort TACK till ER som har SMS:at <3

Tjingeling!
Therése

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar