torsdag 4 mars 2010

Jobb, jobb, jobb

Jaha, så har man då börjat jobba igen, efter ett halvårs ledighet, en hel vecka har jag nu kämpat mig igenom ;-) Trodde att det skulle vara tufft att komma in i det igen, att jag inte skulle komma ihåg saker och ting, men jag kom in i det igen på nolltid:-) det enda jag glömt var diverse lösenord, men det händer ju titt som tätt även om jag inte varit ledig ;-)Det var riktigt NAJS att träffa alla kollegorna igen, och så har jag ju ett jobb som jag trivs med, så än så länge känns det riktigt skoj! Självklart saknar jag barnen mycket på dagarna, men jag vet att de är i goda händer!! Men det är ju lite ovant att jobba med hjärnan och sitta framför datorn 8 timmar, så jag har varit ganska sleten på kvällarna, och tyvärr inte orkat sätta mig vid datorn hemma och blogga något...

Flygfoto över Site Perstorp.

Dessutom blev man inkastad i en stegräknartävling första dagen på jobbet... Jorden runt på 80 dagar - 1/3 till 19/5!!! Hallå säger jag bara!! Hur mycket går man när man sitter på en kontorsstol och jobbar?!?! INTE MYCKET kan jag informera om!! Efter att ha knappat in resultatet för första dagen meddelade datorn mig att jag skulle vara i mål den 9/12 2010... Jag har nu iaf lyckats övertala Mia (tog nästan 4 dagar) att vi skall boxas på måndag och boxningsträning får man räkna om till steg - 130 steg/minut! OM vi nu överlever 1 timmes stenhård träning efter ett uppehåll på 1 år ;-)


Klara mår jättebra, hon och pappa har tagit långa promenader i det underbara vädret som varit i veckan (typisk att man började jobba just denna veckan....) Zack har varit hos tandläkaren i onsdags, klippt sig igår och idag har han tagit 2:a omgången av svininfluensa vaccinet under vild protest, så pappa har haft fullt upp på sin första vecka som pappaledig.

I början på veckan ringde dr H.W som gjorde undersökningen av Klaras luftvägar i förra veckan. Han bekräftade det narkosläkaren berättat om felet på Klara, men att de i nuläget INTE tänker sig något ingrepp, utan de vill följa Klara ett tag till för att se hur det utvecklar sig. Han kommer att se till att vi har de bästa förutsättningarna för att klara eventuella krissituationer hemma så vi slipper ringa ambulansen i tid och otid... Så vi hoppas på att få en kallelse in till medicin på CSK för att få recept på adrenalin e.d. Vi har även fått en kallelse till Lund och dr H.W för kontroll i början på april, så det känns som att dom har koll på oss nu iaf!!

Imorgon blir det en tur till Kristianstad, INTE till CSK, utan till ett antal butiker som säljer kakel och klinkers eftersom det blivit dax att välja ut detta till det nya badrummet :-)och på kvällen blir det kalas för svärmor som fyller år. På söndag ska Johan och svärfar slita med golvvärmen i bygget, och jag hoppas på fint väder så jag kan samla steg så jag kommer runt jorden nån gång ;-)

Ha en bra kväll!!
Therése

2 kommentarer:

  1. Hej Lilla du, så gott å ha dig tillbaka i korridoren, Jag tänkte att jag lämnar ett litet fotavtryck här idag som du kan plussa på din räknare.Som sagt får se om jag överlever Måndagens boxning,och överlever jag den så vet jag att jag kommer att sitta som ett kolli i 2-3 dagar efter med intensiva smärtor i totalt hela kroppen!! men det är väl enda chansen för ert lag att slå vårt, sätta motståndarna ur balans helt ,skratt Me lajk jo bäjbi!!! Ha en skön Lördag. Kram

    SvaraRadera
  2. Hej hej!!!
    Var går ni på boxkick???? Måste man vara medlem eller ngt???
    Ha det gott. Kramizar Emma =)

    SvaraRadera