måndag 8 mars 2010

Måndag

Så har man då klarat av sitt första boxningspass på ett år... Gick faktiskt över förväntan!! Och tränaren blev glad att se oss igen :-) Jag kan fortfarande röra armarna, litet skakigt var det ju direkt efteråt, så när mascaran skulle målas på fick jag luta armbågen mot tvålbehållaren för att jag inte skulle bli svart i hela nyllet :-) Och steg fick jag till den attans jordenrunt tävlingen, 7800 st blev det :-) Man får väl se hur kaxig man är imorgon och på onsdag när träningsvärken slår till.....

Helgen har varit bra, men för kort som vanligt... Lördagen spenderade jag och Johan i diverse kakel/kliner butiker, men trots att vi visste exakt vad vi vill ha, så kom vi hem utan att ha beställt något... Barnen lämnade vi under tiden hos mormor och morfar, som körde hem till min bror med familj efter lunch där vi hämtade upp dem på eftermiddagen. Efter lite fika och fotografering av cyklande kusiner fick vi ila hem eftersom vi skulle hem till svärmor och gratulera henne.

Elize tröttnade på att trehjulingen inte gick så fort, så hon kastade den och sprang istället :-)


Hemma hos mina föräldrar är det vår/sommar, iaf tror persikoträdet det och blommar för fullt :-)


På söndagen var vi hos våra kära vänner familjen Nilsson och fikade. Zack och flickorna tyckte det var studsmatte väder, så det blev en del hopp på den :-)
Imorgon är det dax för magnetröntgen av hjärta och rygg i Lund. Redan klockan 8 skall vi vara där, så det blir till att stiga upp i ottan, vi måste lämna Zack på dagis senast 06.30.... Hoppas han orkar upp!! Klara kommer ju att sövas under denna röntgen, och det betyder ju då oxå att hon måste fasta. Tur att hon oftast inte är så hungrig på förmiddagarna! Vi har fått ett frågeformulär inför denna röntgen som skall fyllas i både för den som blir undersökt och de som skall följa med, en av frågorna man skall besvara är "har du eller har du haft granatsplitter eller metallflisor i kroppen" Hrmmm man undrar ju lite vad som händer om man svarar ja på den frågan. Får nog fråga imorgon ;-)

Sov sött!
Therése

1 kommentar:

  1. Hej.
    Har tänkt på er idag och önskar så att allt gått bra och det med positiva besked för det förtjänar ni verkligen.
    Vilka härliga bilder, känns som om våren är på väg när solen tittar fram och när det är cykel och studsmatteväder.
    hälsar Nilssons

    SvaraRadera