måndag 15 mars 2010

Lion sleeps tonight

Ny vecka nya utmaningar! En av dem blir att försöka hålla sig vaken på jobbet om nätterna skall forsätta lika tuffa som i helgen. Inte nog med att Klara har jobbigt att andas, nej, det verkar som hon håller på att få fler tänder oxå... Hon dreglar värre än hunden och ALLT skall stoppas i munnen och bitas på. Sen verkar det som hon har ganska ont bitvis oxå, och då blir det ju genast lite ledsamt, så det har varit det största problemet inatt.

Igår var vi ju en snabb vända på barnakuten. För någon månad sedan var det en av läkarna på CSK som sa till oss att Klara förtjänar VIP behandling på sjukhuset, och jag tror banne mej att vi fick det igår!! Vi behövde inte sitta och vänta i väntrummet bland de andra som satt där o väntade, vi blev in visade på ett behandlingsrum direkt, o när sköterskan tagit temp och kollat Klaras syresättning meddelade hon att läkaren skulle komma till oss efter den patient han var hos för tillfället. Det dröjde inte länge förrän en för oss välkänd läkare dök upp, han lyssnade på Klara och så lyssnade han på vad vi hade att berätta, sen undrade han om inte Klara kanske skulle läggas in... NEJ!! det tyckte varken jag eller Johan, men dr A ville bara kolla om vi kände att vi själva orkar ta allt vårdande, och det gör vi. Kör hellre en extra runda till CSK om det blir värre än att behöva spendera onödiga nätter i sjukhussängar!!! Så vi fick med oss en hoper adrenalin, sen kunde vi köra hem igen :-)

Idag har det varit boxning igen, och det var ingen nådig träning idag... Massor med armhävningar, upphopp, löpning (alla mina favoriter...NOT!!!) och för att toppa detta skulle jag försöka hålla bitsen när en man som var både dubbelt lång och dubbelt tung som jag skulle öva olika slag... Kan berätta att han slog HÅRT!!, jag fick kämpa hårt för att hålla emot och inte fara rätt in i nästa vecka.... Så imorgon em och på onsdag kommer jag förmodligen inte att kunna röra en fena ;-)


Ikväll har barnen lagt sig ovanligt tidigt. Zack mådde inte så bra, han var frusen och hade ont både här och där, så han somnade på soffan vid 19 tiden. En stund senare somnade Klara i sin säng, så ikväll har jag hunnit fixa lite här hemma, kika lite på tv och blogga :-)

Om barnen är lite gnälliga och nere brukar vi spela DENNA låt/video för dem, så är humöret på topp igen :-) Den är såå bra!!!


Hej o hå!
Therése

1 kommentar:

  1. Tror faktiskt den låten funkar på mig också, wehoo!!! Är glad för att min lilla guddotter får VIP behandling, hon om någon är ju en Very Important Person. Drömde om henne häromnatten och hon är i mina tankar ofta. Hälsa min andra lilla favorit att jag gärna kan komma och leka en dag när jag kommer hem. Hoppas dock innerligt att snön är borta tills dess så kanske inte pulka blir aktuellt:) Stor kram till er alla!!!

    SvaraRadera