fredag 19 mars 2010

Fredag!!!

Härliga helg välkommen! Fast fredagen kunde ju ha börjat lite bättre, Klara har knappt sovit något på hela natten... Bara varit ledsen och orolig, misstänker att det är nya tänder på gång. Känns inga än, men när hon fick de två hon har var det lika besvärligt och oroligt och sen bara vips en dag så var där tänder. Zack hade oxå väldiga problem när han fick sina tänder, så det hör väl till. Johan steg upp med Klara vid tolv/ett tiden, sen bytte jag av honom vid fyra, så det blir en lååång dag. Men jag har äntligen lyckats få henne att somna iaf, så jag kan blogga och äta frukost.


Igår ringde äntligen Trygg-Hansa ang vår sjukhusvistelse vid jul då Klara hade jobbigt att andas. Vi kommer att få ersättning för den vistelsen, men den rundan vi var inne sen i jan/febr blir det inget för... Nu känns det som att Trygg-Hansa är ett avslutat kapitel, så illa behandlade och diskriminerade vi blivit där så kommer jag ALDRIG mer vilja ha en försäkring där, inte ens om de kastar den efter mig.... Jag förstår inte hur de kan erbjuda en gravidförsäkring där det ingår ett halvårs barnförsäkring för att sen om det är något fel på barnet vägra erbjuda förlängd försäkring.... Jag tycker att har man valt att försäkra barnet från graviditeten utan att veta "vem" det är som bor i magen, så har man oxå accepterat att det kan vara något fel... Men så resonerar inte Trygg-Hansa, för de vill inte ha något mer med oss att göra from på söndag... Och det skall dom slippa!!! Jag har letat med ljus och lykta efter ett nytt försäkringsbolag som vill ta sig an Klara, men det har inte varit helt lätt :-( Men så när hjärtebarnstidningen kom för några veckor sedan, hade Folksam reklam om en medlemsförsäkring för de som är med i ett fackförbund knutet till dem, och det är ju Johan, och de kräver ingen hälsodeklaration utan försäkrar vem som, med förbehållet att alla sjukdomar som barnet hade vid tecknandet kan man inte begära någon ersättning för det första halvåret, så den har vi tecknat :-)

Nu står helgen för dörren, och som vanligt är den redan fulltecknad :-) Johan och svärfar skall lägga golvvärmeslingor i bygget, det måste väljas färg och tapeter, Zack skall på maskerad, jag och Ankie har tänkt att köra på barnmässan i Kristianstad på söndag, så det blir nog full rulle :-)

Ha en underbar fredag kära läsare!
Therése

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar