fredag 2 april 2010

Glad Påsk!

Långfredagen börjar gå mot sin ända, i förmiddags var jag, Zack och Klara i skogen och hämtade lite ris i det underbara vädret! Kaninen Pelle har fått flytta ut och Zack har invigt gungorna för säsongen, en underbar vårdag har det varit!
Vi har fått färdig målat och tapetserat i barnens rum idag :-) så jag och Johan kastade oss iväg och inhandlade golv i eftermiddags. Som tur var lämnade vi barnen hos farmor o farfar, för det var nätt o jämt allt som vi handlat fick plats. Tog en bra stund för oss att lyckas få in allt utanför Byggmax o sen skulle vi till Willys oxå när vi ändå va i stan, det blev proppfullt!!! Jag trodde ett tag att jag skulle bli tvungen att ta bussen hem ;-)

Igår var hela familjen oxå lediga, då var vi ute hela förmiddagen o bar in en pall pellets och testade teleobjektivet till kameran. Här kommer lite bilder.Nu har hela huset byggnadsställning runt sig.

Här är våra DUKTIGA snickare Rickard och Hasse :-)Sen på eftermiddagen var det dax för sondering i Lund. Zack skulle vara hos mormor som oxå var ledig från jobbet igår, så vi lämnade honom där vid 13.30. Han hade längtat dit, för det var ett tag sen vi var där, så han hade inte träffat hundarna Ebbe o Edvin på ett tag. Zack och Ebbe började busa som två tokar och det hela slutade med att Zack trillade och slog hål på byxorna, men han var lika glad för det :-)
Sen for vi mot Lund, skulle ju varit där redan förra veckan, men vi hade nog fallit mellan stolarna.... Sondering stod på schemat idag, det innebär att ändtarmen skall tränas och vidgas. Det görs med metall stift, vi börjar med 6mm och när allt är färdigt skall vi vara uppe i 13mm och då skall stomin läggas ner. Det tar ca 3 månader. Besöket i Lund gick snabbt, Dr A, som opererade Klara, visade oss hur vi skall göra med stiften, för detta skall vi göra hemma 2ggr per dag, Klara tyckte det var ganska obehagligt och skrek, men det gick snabbt över så fort stiftet togs ut. Så nu blir det täta besök i Lund, ca var 10:e dag skall vi ner och öka stiftstorlek, och det måste vi göra där.... Själva läkarbesöket tog nog bara 15 minuter, och på vägen ut från barnsjukhuset tittade vi på det fina saltvattens akvariet de har i Ljusgården.
Efteråt tog vi en sväng till Nova och jag hittade ÄNTLIGEN en vår jacka till Klara!! Vi passade även på att köpa påskägg och saker att stoppa i dem :-) När Johan var inne i en affär stod jag och Klara utanför och väntade och som vanligt drar Klara till sig människor med sin charm, denna gång en äldre mycket trevlig herre som vi pratade med en lååång stund. Sen styrde vi kosan mot Broby där en underbart god stekmiddag och Zack vänatde på oss :-)
Imorgon blir det åter slit o släp, golven skall läggas och det har jag för mig att jag skall göra om det dyker upp någon som kan passa barnen. Johan och Jesper skall riva fasad, sen får vi se om det dyker upp fler frivilliga som vill måla brädor ;-)

Glad Påsk på Er alla!!
Therése

1 kommentar:

  1. Här finns en frivillig som kan förena nytta med nöje :) du har ju mitt nummer, Glad Påsk familjen,
    Kram Mia

    SvaraRadera