lördag 10 april 2010

Hjälp!

Vill pga tråkiga omständigheter köra ett blogginlägg i repris. Nu är det extra viktigt att vi går samman och ser till att samla in så mycket pengar vi kan till prinsessan Moas insamling!!! Tyvärr har inte de cellgifter hon fått hittills hjälpt, så nu får vi samla mer pengar och hoppas att de snabbt kan få fram något som tar bort denna hemska sjukdom!!!

Idag tänker jag ägna min blogg åt en annan liten tjej, en liten prinsessa, en lillasyster, en STOR kämpe med ENORM livsvilja. Denna lilla kämpe heter Moa Henriksson, 7½ år och hon kämpar sedan 3 år tillbaka mot en elakartad cancer som heter ATRT. Hon har genomgått ett stort antal operationer, fått strålning och massor med cellgifter.

Varför jag idag vill ägna henne lite av min blogg är för att jag vill uppmana alla mina läsare att hoppa över pizzan, chipspåsen, det glansiga inredningsmagasinet idag och istället skänka en slant till Prinsessan Moas insamling för Barncancerfonden. Varje liten krona räknas!! Jag hoppas innerligt att forskarna snart hittar lösningen på denna FRUKTANSVÄRDA sjukdom SNART. Ett litet piller o vips så var cancertumörerna borta!! Men för att det skall bli verklighet behövs det pengar! Så klicka HÄR så kommer Ni direkt till Prinsessan Moas insamling.

Vill Ni läsa mer om Moas kamp kan Ni klicka HÄR för att komma till hennes blogg.

Upp till kamp!
Therése

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar