onsdag 7 april 2010

Snyggaste huset i byn

Japp det kommer vi helt klart att få när det är färdigt!! Idag har Rickard börjat sätta upp panelen på utsidan av huset, liggande blir det, målat i färgen Froströk, såå snyggt!!
Igår var Johan med Klara på CSK för att ta blodproverna,Zack var oxå med som moraliskt stöd. Så nu kommer man förmodligen hoppa högt var gång telefonen ringer i tron att det är Barnhjärtcentrum i Lund som ringer och vill att vi kommer omgående för operation. Vi har själva accepterat att ta en akuttid om det blir någon eftersom vi ju bor relativt nära Lund och kan infinna oss på några timmar, det är ju värre för de som bor i Stockholm till exempel att ta en sådan tid. Akuttiderna uppkommer när någon som var inplanerad för op visar sig inte vara i fysisk form att klara operationen just nu, denna undersökning görs dagen innan op. Så nu är det bara o vänta... Om 7-8 veckor är det över!!!! Men vägen dit är inte rolig....

Fish testet för att se om hon har 22q11 togs oxå igår, så nu väntar vi även på detta svaret. Jag har nog glömt att berätta att vi fortfarande INTE fått något svar på MR röntgen som gjordes på Klaras ryggrad i början av Mars, men vi hoppas få veta resultatet av denna på måndag då vi skall till Lund och träffa dr Widegren, för att diskutera luftvägarna och så skall vi göra en sondering på kirurgmottagningen då vi kommer att träffa Klaras läkare som är ansvarig för analatresi biten och även ryggen.

Imorse var jag ute på kaninjakt!! Ja inte med gevär eller så, nej vår älskade tamkanin Pelle hade rymt från sin bur inatt, men som TUR var hade han inte gett sig iväg någon längre sträcka utan skuttade glatt omkring i trädgården :-) Men det blev ju lite trixande innan jag lyckats mota in honom i buren igen ;-) Så nu är han som ni kan se på bilden nedan, bakom lås och bom igen!!


Blir inga mer morötter för honom denna veckan ;-)

Ha en skön kväll!
Therése

1 kommentar:

  1. Håller med, huset blir grymt snyggt!!! Berättade Johan att vår teori om den hemsökta platsen på yogan snart är vattentät, en som somnade där i torsdags också. Så det var inte ditt fel att du började snarka....:) Kram Maria

    SvaraRadera