torsdag 29 april 2010

Valborg

Imorgon är det dax att tända brasorna för att fira in våren :-) Vi skall som vanligt gå upp en sväng till byns brasa tillsammans med familjen Nilsson, OM vädret tillåter, vi får hoppas att dagens väder håller i sig hela helgen :-)

Imorgon är sista dagen på min heltids jobbperiod, från och med måndag blir det halvtid, men jag börjar med att jobba måndag-onsdag för att sedan vara ledig torsdag-onsdag, sen har jag sådan tur att det är Kristi flygare torsdagen därpå och vi har klämfredagen därefter inarbetad, så det blir lååång ledigt :-)

Idag har Klara, Johan och Klaras gudmor Maria varit i Lund för en sondering. Det gick bra och dr Stenström tycker det går så bra att hon gärna skulle vilja lägga ner stomin innan hjärtoperationen om det går. Hon skulle kolla vad kardiologerna har att säga om detta och vi får besked på onsdag nästa vecka.

Det rullar på med husbygget, snart är det panel på hela huset :-) Plattsättaren har varit här och fuktspärrat, så förhoppningsvis börjar han sätta kakel nästa vecka. Vi får väl måla i helgen och sätta upp markiserna som kom häromdagen. Vi har äntligen varit en tur till Ikea och köpt lite möbler och lampor till barnens rum, nu skall vi bara få tid att motera och sätta upp allt....

Här kommer lite vårtecken från morgonens promenad med Rut. När jag kom hem höll Zack på att duka fram frukost :-) Min stora duktiga kille!!Jag önskar Er en underbar Valborg kära läsare!
Therése

1 kommentar:

  1. Åh vad skönt med stomin, jag antar att det skulle underlätta en del?! *håller en tumme för detta*

    Härliga vårbilder! Hoppas ni oxå får en bra Valborgshelg!

    Kramar

    SvaraRadera