söndag 2 maj 2010

Våreld

Regnet gjorde ju ett litet uppehåll i fredags, så vi tog oss en snabb runda till valborgsmässofirandet mellan skurarna. Barnen busade på som vanligt, så framåt kvällen somnade ALLA barnen även Zack som annars brukar hålla sig vaken när vi har gäster, och han var nog rejält trött med tanke på var han somnade ;-)

Här kommer lite bilder från fredagen!

I lördags gick det i ett... Tvätta, handla, laga mat, följa Zack till kalas, hämta Zack från kalaset mm mm Så på kvällen var man rätt mör! Då var det skönt att vara bortbjuden och få god mat och trevligt sällskap hos Åsa och Pålle :-) TACK för en trevlig kväll!!

Söndagen bjöd ju på bättre väder, så då var det bara till att greppa penseln och måla, måla, måla.... Zack lekte med grannflickan nästan hela dagen, de roade sig med att klänga omkring här på vår stökiga tomt, det ligger brädor och isolering under en stor pressening och det blev en bra hinderbana. Med hjälp av några brädbitar som "broar" mellan brädhögarna kunde man springa runt där o sedan kasta sig i delen med isolering :-) Sen tillverkades det även lite geggamojja i vattenpölarna ;-)

Idag kom plattsättaren igen och med sig hade han 2 kollegor. Blev rätt paff när de var 3 st som kom in klampande, funderade lite på hur det skulle få plats 3 st och jobba inne i ett badrum, förvisso ganska stort, men ändå... Men jisses vad förvånad jag blev när jag kom hem, väggarna är klara så när som på ett par rader på ena kortväggen, men det fick de lämna eftersom plattorna i ett paket hade varit trasiga... Så badrummet blir nog klart denna veckan, tjohoooo!!!

Klinkers till uterummet har oxå blivit beställt idag, gick lite snabbaren än vårt kakel/klinkers köp till badrummet ;-)

Har idag även fått andra arbetsuppgifter på jobbet eftersom jag from denna veckan bara ska jobba halvtid. Det känns redan mycket bättre i "magen", det har varit fööör mycket av ALLT senaste tiden tyvärr.... Hoppas på bättre tider nu med lite mer ork och mycket bättre humör, så man slipper vara på gränsen till ett bryt hela tiden....

Addio!
Therese

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar