fredag 21 maj 2010

Idag kom ZACK!!!!

Idag vid lunchtid kom Zack ner till oss :-) Farmor, farfar och mormor skjutsade ner honom, så när de kom hit fick först alla i omgångar gå in och hälsa på Klara. Zack tyckte det var lite läskigt första gången, men när det bara var farfar kvar som skulle gå in på BIVA ville Zack gå in igen, så han och pappa gick in en gång till.

Sen gick vi till patienthotellet och åt lunch, sen en vända upp till den gigantiska leksaksaffären de har i Lund. Zack hade ju lite pengar som brände i fickan ;-) Det spenderades en bra stund där, eftersom Zack har FRUKTANSVÄRD beslutsångest ;-) men till slut så lyckades vi ta oss därifrån med lite Ben 10 lego, några Ben 10 gubbar, Hot weels bilar och några andra småsaker. Klara fick även lite saker, hon fyller ju 8 månader idag :-)


Tyvärr är läget med lillan inte så bra... Imorse när vi kom dit hade hon fortfarande jätteproblem med andningen, hon var likblek och bara sov. Vi fick information om att hon hade dåligt blodvärde, så hon skulle få en transfusion snarast möjligt, sen hade de även tagit en röntgen på lungorna och upptäckt att hon har vätska i höger lunga och lunginflammation...Nu ikväll har läget inte förändrats, så de beslutade att lägga henne i CPAP, en maskin som hjälper henne att blåsa in luft i lungorna. Hon blev märkbart bättre av detta, hon var till och med vaken en stund, men väldigt apatisk.... De gjorde en ny lungröntgen och den visar att vätskan har de lyckats få bort, men vänster har infektion och ev så har den säckat ihop lite. Hon får ju antibiotika sen i morse, så de skall få bukt med infektionen och CPAP hjälper till att få lungan normal igen. Hoppas lillan får en god nattsömn, så hon är piggare imorgon!!! Det är tufft att sitta bredvid o inte kunna göra ett skit, när hon mår så dåligt...

Nu blir det fredagsmys med Zack iaf :-) Pizza, chips o läsk, gott!!

Ha dä!
Therése

3 kommentarer:

  1. Har egentligen inga ord, men ni ska veta att vi tänker på er. Kramar Catarina m familj

    SvaraRadera
  2. Tänker på er massor, styrkekramar till er och krya på er kramar till Klara!

    SvaraRadera
  3. Åhhh va jobbigt, usch lilla lilla gumman!! Men hon är stark som en oxå denna tös <3 Kram Sarah

    SvaraRadera