tisdag 18 maj 2010

Kaotisk dag

Dagen började som det var tänkt, stiga upp, starta tvättmaskin, röja lite, äta frukost, dricka kaffe. Men sen hände det saker som var helt oväntade!!! Kl 08.45 ringer telefonen, det var sekreteraren på Barnhjärtcentrum som vill att vi kommer omgående!!! Patienten som hade operationstid imorgon kan inte komma till Lund pga det där attans askmolnet som ligger i luften. Ambulansflyget får inte lyfta.... Vilket innebär att vi måste ta denna patientes tid imorgon då får han/hon sen ta vår tid på torsdag...

Ojojoj vicken kickstart!!! Packa o röja i 190, fixa någon som kunde passa Zack fram tills ikväll då vi ju hade bestämt att han skulle vara hos farmor o farfar. Klaras gudmor (Johans kusin) Maria avbokade snällt sina planer för dagen vred om ratten i Hanaskog och körde hem för att vara med Zack :-) 1000-TACK MARIA!!

Vi var i Lund kl 12. Så eftermiddagen har varit fullspäckad med undersökningar, EKG, UKG, röntgen, blodprover, samtal med läkare. Det blir Torsten som opererar även denna gång, skönt!

Vid 18.30 var alla undersökningar klara och vi hann precis checka in på Ronald McDonald innan 19. Där är vi nu, Klara har badat inför operationen och har efter mycket gnäll äntligen somnat. Hon har efter allt stohej varit mycket duktig och tålmodig idag, vårt lilla hjärta!!!

Imorgon ringer klockan 05.00 :-( vi skall vara på BUS kl 06.00 för ytterligare bad och så skall det sättas på emla kräm. Kl 08.00 skall hon sen vara uppe på operation och där kommer hon att vara större delen av dagen. Torsten trodde att det ska vara klart vid 13.30-15.30 tiden(det är en stor komplicerad operation...). Så det blir en lååång fruktansvärd dag med oro och evig väntan.....

Nu skall jag se om jag kan få lite sömn...
Therése

5 kommentarer:

 1. Vilken lååång dag..., vilken fruktansvärd väntan. Jag kan bara tänka hur det är för er just nu. Vill bara att ni ska veta att jag tänker på lilla Klara, tänker på er andra....Har inga ord min vän.... Kram kram kram till er alla. / Åsa (på jobb)

  SvaraRadera
 2. Tänker på er och håller tummarna! Kram Ida

  SvaraRadera
 3. Jag har inte varit inne på länge och läst, och jag inser nu att jag missat massor...

  Önskar er all lycka, nu är väl lilla snorpan opererad misstänker jag, idag är det ju onsdag.
  Hoppas allt gått bra!
  Massor med kramar Malin

  SvaraRadera
 4. Hörde av Magdalena att op gått bra.....vad skönt =)
  Tänker på er och skickar en massa styrkekramar till er alla!!!!!
  Kramizar familjen P

  SvaraRadera
 5. Läste att allt gått bra. Tänker på er! Ta hand om Klara, Zack och varandra. Kramar Catarina o Greger

  SvaraRadera