fredag 14 maj 2010

Spökjakt

Igår kom min bästaste vän Mia hit på besök. Grillning, lek & bus med Zack, gos med Klara och övernattning stod på schemat. När maten var grillad och uppäten vid 19.30 och Klara och pappan hade gått och lagt sig tyckte Zack att det var läge för en liten spökjakt i Åkebacke.

Visst, jag Mia och Rut hängde på! Zack utrustade oss med varsitt svärd, jag fick ett "vanligt" svärd medans Mia fick ett lasersvärd, sen traskade vi mot Åkebacke:-) Vi såg många mystiska spår, tre hästar, en katt, ett and par som Rut nästan skrämde livet av, men inte ett enda spöke tyvärr....
Vi såg även spår av att det FAKTISKT är vår, även om man inte kan tro det när man tittar ut på vädret.... Liljekonvaljerna är snart blommade i Åkebacke!!!


Mia fick erfara hur vi har det nu förtiden, när den första hantverkaren dök upp innan sju imorse... Så då var det bara för oss alla att hoppa upp :-) Efter en slö förmiddag for Mia mot sitt hem o Zack's bästis M anlände. Han skulle vara hos oss några timmar när hans mamma skulle ärenden i stan. Efter att de hade slöat lite framför tv:n skulle de gå ut och leka Ben 10 i vår stora jordhög vi har här på tomten, OCH det gjorde de visst!!! Jisses som de såg ut när de kom in.... Dyblöta och leriga hahaha, tyvärr hade jag inte kameran tillhands just då ;-)

Jag och Johan har ikväll varit på en liten turné för att försöka hitta badrumsinredning till det nya badrummet, men det blev inget idag.... Varför kan det inte klaffa någon gång?!?!? Nu måste vi lägga ännu mer tid (som vi inte har) på att jaga detta... Är vi för kräsna kanske ;-)

Imorgon blir en jäktig dag!! Måste hämta klinkersen till uterummet som vi var o beställde för en vecka sedan, sen är det även fotbollsmatch i Värestorp för Zack. Hoppas bara de där 40mm regn de har pratat om inte kommer förrän framåt kvällen... Sen skulle vi ju behöva leta badrumsinredning ;-)

Ha en bra lördag!
Therése

1 kommentar:

  1. Woohhooo lilla du :) skön bild på mig och Z, 2 riktiga Zoombisar!!Jag är som klippt och skuren för skräckfilm, hahahahha

    Kramis goa tjejen!

    SvaraRadera