tisdag 11 maj 2010

Veckan som gått

Här kommer lite bilder från senaste veckans händelser. Först kommer ett gäng mobilbilder från vår avdelnings aktivitet på Oderljunga Mölla i torsdags, där det bjöds på femkamp för oss på logistikavdelningen och efter allt slit blev det väldigt god mat. Vi var indelade i 3 lag och skulle utföra en rad olika övningar innan det segrande laget kunde koras, och det var ju givetvis MITT lag som vann ;-) Jätteroligt hade vi!!!

Igår var jag, Zack, Klara och Rut på picnic i Åkebacke, vår underbara skogsbacke som ligger i slutet av vår gata. Vi hade filt att sitta på och saft o muffins att fika. Klara somnade i vagnen på vägen dit, så vi kunde fika i lugn o ro och sen klättrade Zack i träd och på stenar. I en och en halv timme var vi iväg och när vi kom hem var vi en hel famn med diverse snygga pinnar rikare (som om vi inte har tillräckligt med skit på vår tomt....)

Här kommer en bild på lilla hjärtat oxå :-) i gåstolen som är en favorit eftersom man kan ta sig fram till tex stereon och skruva och trycka på alla knappar och rattar ;-)Igår beställde jag en bok på internet, Litet syskon heter den och den hadlar om att vara liten och ha en syster eller bror med sjukdom eller funktionsnedsättning. Idag damp den ner i brevlådan, och jag har redan läst mycket!!

Det är inte bara svårt att vara förälder till ett sjukt barn, det är väldigt svårt att vara förälder till syskonet till det sjuka barnet oxå.... För Klara finns det ju en plan för hur man skall gå tillväga för att hon skall bli frisk och må bra, men hur gör man med Zack.... Vi har ju haft ett par månader nu då han haft mycket magont och vi har varit hos läkare ett par gånger, men det var inget "fel", så förmodligen är det oro... Boken är skriven av Christina Renlund psykolog och föräldrar och syskon till sjuka barn. Syskonen som medverkar är i förskoleåldern, så jag hoppas på lite råd och framför allt få veta att jag är inte ensam om att oroa mig i massor över storebror oxå....

Oro är temat i denna familjen just nu, men det är ju inte bara i denna familjen, oron bosätter sig i en när man får barn!

Nu skall jag läsa min nya bok! Imorgon kommer uppdatering på bygget, för det har hänt massor, och det är SÅÅÅÅ fint!!

God natt!
Therése

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar