torsdag 19 maj 2011

Ett år sedan...

Tänk att det har gått ett helt år sen den där "hemska" dagen, då Dr Torsten lagade Klaras hjärta. Minnena och känslorna har flashat tillbaka lite då och då den senaste veckan.Men det är ju ett minne blott nu, för operationen var ju väldigt lyckad!! Det märks absolut inget av att hennes hjärta är lappat och lagat!! På måndag skall vi till CSK och då får vi nog ta oss en liten titt på hjärtat via ultraljud, för då är det dax för träff med Dr Marja och prata om vad som varit de 3 senaste månaderna och vad som kommer framöver. Vi ska även träffa dietisten tror jag och kuratorn, och vi hoppas nu att vi får det där intyget för allvarligt sjukt barn, för vi har haft MYCKET strul med försäkringskassan hela våren :-( Så pass att de ringde Johan i förrgår och tycker oxå att vi skall ha det där intyget, för att underlätta både för dem och för oss.

Nu skall jag se till att Zack blir ren o snygg tills imorgon, då han skall in till Andys lekland för att gå på kalas för Melker och Linn direkt efter skolan, sen skall jag äta årets första SVENSKA jordgubbar, MUMS!

Ha en skön kväll!
Therése

1 kommentar:

  1. Ja tänk att det har gått ett år och att lilla Klara redan har blivit stora flickan. Vi minns nog alla den dagen och hur oroliga vi var, förstår att det väcker många minnen hos er allihopa. Hon kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta, det lilla trollet ;)
    Stor kram från gudmor

    SvaraRadera