måndag 16 maj 2011

Fullt upp

Hej alla kära läsare :-)

Här är det fullt upp dagarna i ända. Ibland önskar man att dygnet hade några extra timmar så att man iaf hade skuggan av en chans att hinna med allt man vill och allt man måste.

Förra veckan var det jobb, varenda dag! Vilket betyder att båda barnen varit friska :-) Det har även varit fotbollsträning, match, röj i trädgården. Sen har vi även tagit oss i kragen och gjort ett rejält ryck på ovanvåningen, där vi håller på (sen länge...) med att bygga in garderober, gipsa, spackla, måla mm mm. Hoppas orken hänger i sig åtminstone denna vecka, för då kan vi nog få något rum färdigt.

I torsdags och fredags var Klaras dagis stängt pga flytt till nya lokaler och idag var det dax att börja på nya stället. Lite pirrigt var det allt för hur hon skulle reagera, men det var INGA bekymmer, så fort hon såg sina små kompisar och de välkända fröknarna så traskade hon glatt in. Jag ringde fram på eftermiddagen för att stämma av läget, både pga att det var lite "nytt" och pga att hon varit ganska förkyld i helgen och sov riktigt dåligt natten till idag, men jag behövde inte köra hem tidigare, allt var så bra :-) Vid 15.50 ringer Johan mig och meddelar att dagis ring honom, men inte pga att hon var sjuk, nej då har hon trillat och slagit sig så blodet sprutar.... Ingen som känner Klara blir nog förvånad över detta, det är snarare så att man är förundrad över att det inte hänt tidigare. Hon klättrar på ALLT, går nästan aldrig, hon SPRINGER istället, allt ska gå i 190. Idag hade hon förmodligen haft för brått som vanligt och snubblat över en kant... Men som tur var blev det inga större skador, ett litet sår under hakan och lite näsblod.

Imorgon eftermiddag skall jag roa mig med att köra några vändor till återvinningen med "skräp" som vi röjt ut, köpa lite mer färg och lite städning. Sen hoppas jag hinna slipa och måla lite oxå.

Bjuder på lite bilder från vår underbara eftermiddag i Tivoliparken förra fredagen + några bilder från första Knatte matcherna i lördags som gick riktigt bra!! En vinst och en oavgjord match :-) Bra jobbat Knislinge 3!!!Ha dä!
Therése

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar