torsdag 9 juni 2011

Tradition?

Bläddrade just tillbaka ett år i bloggen och kom fram till att för exakt ett år sedan hade vi det exakt likadant som vi har det just idag. En gång en tillfällighet två gånger en tradition?? Hoppas INTE!!!!

Klara blev mycket sämre inatt, över 41 grader i feber och bara kräkte upp alvedonet, så vid fyra tiden fick Johan åka in till CSK med henne. CRP:t hade ökat från 116 på förmiddagen till 167 när de kom in. Där ligger hon nu med dropp och antibiotika intravenöst, men än har det inte hjälpt, hon har bara blivit sämre o sämre hela dagen och i eftermiddags var CRP över 200.... Tyvärr har de INGEN som helst aning om vad det kan vara, det misstänktes dubbelsidig lunginflammation eller något med tarmarna, men efter att ha röntgat både mage och lungor är man tillbaka på ruta ett igen...

Min lilla gumma


Nu skall jag gå upp och krypa ner bredvid Zack och sova.

Carpe diem!
Therése

6 kommentarer:

 1. Usch stackars Klara! Hoppas det vänder snart.

  SvaraRadera
 2. Nämen stackars Klara =( f-n va trist. Hoppas de hittar felet snart så de kan behandla det rätt & att det vänder snabbt.
  BAMSEKRAMIZAR till er alla!!!!
  Kramizar Emma med familj

  SvaraRadera
 3. Hoppas att det vänder snart kram kram Delicia

  SvaraRadera
 4. Tänker på er hela tiden, kram gudmor

  SvaraRadera
 5. Stackars lilla Klara! Hoppas läkarna kan hitta felet o att rätt behandling sätts in så hon blir frisk o kry snabbt igen.
  Kram till er alla.
  /Lina

  SvaraRadera
 6. Tänker på er alla i massor!
  Ni e så starka och fantastiska.
  Kramar från R&Z

  SvaraRadera