söndag 16 oktober 2011

Medicin

Söndag i mitten av Oktober och det är kallt som sjutton... O själv är jag trött som aldrig förr, jag och Johan var på bröllop igår, tjohooo! Det var Sofia och Tobias som blev herr och fru Nilsson. Såå VACKERT och trevligt och GOD mat o dryck! Tusen tack för att vi fick vara med och dela denna underbara dag med er <3

MEN Klara som ju inte var med på festen tyckte att det var PRECIS lagom att stiga upp klockan 06.14 imorse, då hade jag ungefär sovit 4 timmar.... Ingen rast ingen ro idag heller för idag skall vi fira min mormor som fyllde år tidigare i veckan :-)

När Klara blev utskriven från sjukhuset för ett par veckor sedan pratade läkaren om att Klara har dåligt blodvärde och undrade om vi kanske skulle sätta in någon form av medicinering för att få upp blodvärdet. Jag och Johan svarade i kör NEJ det behövs INTE, hon har redan påbörjat medicinering för att förbättra det!! Nedan ser Ni vilken typ av medicin hon valde :-) MUMS!


Imorgon är det Vivaglobinbehandling på CSK för Klara och jag och Johan skall ju vara med och lära. Det är ångest...

Nu skall jag fixa lunch, det blir rårakor och knaperstekt bacon, så att det är färdigt när Zack och Johan kommer från hockeyskolan. Om man har tur hinner man ta sig en liten powernap innan kalaset i eftermiddag.

Ha en skön söndag!
Therése

1 kommentar:

  1. Gott med leverp.... det finns massor av mat man kan äta istället för mediciner ha det så bra ni kan stor kram Delicia

    SvaraRadera