onsdag 19 oktober 2011

Mitt i veckan

Så var det onsdag och vi kan börja räkna ner mot helgen igen!

Vi var ju på CSK i måndags och Klara fick sin tredje Vivaglobin behandling, men varken jag eller Johan ville sätta nålarna på henne... Men vi ville/vågade prova sätta dem på oss själva! Kändes inte ett dugg!! Skulle lätt kunna göra det på mig själv VARJE DAG i TVÅ ÅR, bara jag slapp göra det på Klara... Hon var ju jätteledsen när hon fick nålarna, men som tur är går det ganska fort över!

På eftermiddagen var det ju strålande väder, så då passade vi på att gå upp till Klaras dagis och leka med barnen som var ute och då är det ju inte så stor risk att bli smittad av några kringflygande baciller. Vi får ju passa på att gå dit lite när de är ute nu under dessa veckor så att Klara inte HELT glömmer bort dagis, kompisar och fröknar.

Hon har ju inte varit där alls mycket de senaste månaderna, men en av de få dagar hon lyckades pricka in och vara frisk var fotograferingsdagen. Hon hade själv valt klädsel för just det tillfället, och se så söt hon blev <3Zack har även han tagit foto i skolan och han blev också väldigt bra <3Imorgon är det dax för sjukhusbesök IGEN, röntgen denna gång... Denna veckan är helt galen, för sen är det faktiskt så att vi skall dit på fredag igen och ha ett läkarsamtal... O nästa vecka börjar med ett besök i Lund o Dr Widegren på öron/näsa/hals på måndagen och CSK och Vivaglobinbehandling på tisdagen. KNÄPPT!!

Nu skall jag och Zack titta på ett av hans favoritprogram just nu, 112-på liv och död.

Ciao!
Therése

1 kommentar:

  1. Gud vilka fina kort på era fina barn.
    Kram på er
    från Ankie

    SvaraRadera