onsdag 4 april 2012

Påsklov!

Hej & hallå!

Hur har Ni det så här i påska tider? Här har vi det BRA!! Klara har varit frisk sen 17 februari!!! Tjohoo!! Måste vara något rekord!

Klara har varit hos ansvarig hjärtläkare Dr Marja förra veckan, allt såg mycket bra ut! Enda OBS:et är Klaras vikt som inte har ökat nämnvärt de tre senaste månaderna, så det blir lite extra koll framöver. Marja tyckte att det var väldigt positivt att Klara varit frisk i flera veckor, men när vi frågade om vi snart kanske kunde börja lite smått på dagis var hon inte lika positiv, utan måste diskutera detta med ansvarig infektions läkare som från och med februari tillfälligt är Dr Markus!!! då Linda är långtidssjukskriven. Så det verkar som det kommer att dröja någon månad till innan vi kan fundera på dagis...


Så jag och Johan turas om att vara hemma med våra älsklingar! Det har är ju helt okej nu när det börjar bli vår och vackert väder!


Zack har ÄNTLIGEN haft sitt barnkalas, och just den dagen var det KANON fint väder, så vi "pimpade" verandan och hade kalaset där och i övriga trädgården.Vi har varit i Skånes Djurpark och sett JÄRVEN!! (jo den finns faktiskt!)Det tar på krafterna att vara ute i vårvädret ;-)

Nu när internätet äntligen kommit igång igen så har jag och Johan passat på och göra alla tråkiga saker som tex att betala räkningar, fylla i den roliga ansökan till Försäkringskassan och Johan har varit duktig och deklarerat. Jag väntar lite till, lite krångligare för mig i år i och med att jag har förmånsbil, så jag måste sätta mig in i de reglerna först innan jag skickar iväg min....
Zack har haft avslutning på hockeyn och imorgon drar fotbollsträningen utomhus igång igen, så idag har vi varit och köpt nya fotbollsskor. Supersnygga! Han längtar tills imorgon när han får testa dem :-)
Passade även på att storhandla på Willys idag, samtidigt som ALLA andra... Så nu är det inte eko i kyl och frys längre, nu kan man förhoppningsvis bara luta sig tillbaka och njuta av de resterande 7 dagarnas fritt :-)

Ha en bra skärtorsdag & flyg försiktigt Ni som ska till Blåkulla!


Therése1 kommentar: