onsdag 19 september 2012

VAB

 
 Tjenixen!
 
Idag har jag varit hemma och vabbat :-( Zack fick superont i magen när vi kom till fritids imorse, så det var bara att sjukanmäla honom och köra hem igen... Trodde det var maginfluensa på gång för då brukar han få jätteont, men efter någon timmes vila var han pigg igen :-) så det var nog bara något tillfälligt, kanske är det förkylning på gång vi få väl se. Men som det ser ut nu blir det skola imorgon!
Han har mestadels suttit i soffan och spelat på "paddan" eller kollat TV idag.
 
 


 
 
 
Bjuder på några bilder från vårt ny renoverade vardagsrum, superfint blev det och det enda som saknas nu är hissgardiner, några tavlor och ett nytt runt soffbord sen är det klart! Vi slängde ut det fula, slitna parkettgolvet och målade det gamla fina brädgolvet som fanns under i vitt, sen har vi satt upp en "brädvägg" bakom soffan och målat övriga väggar vita, mina stenar fick så klart vara kvar ovanför burspråket :-) Ljust & fräscht blev det ;-)
 
Inget ont som inte har något gott med sig, jag har lyckats putsa nästan alla fönster och ta mig igenom hela tvätthögen idag när jag varit hemma med Zack. Nu skall jag hjälpa Zack med matteläxan, sen blir det soffan :-)
 
Ha en skön kväll!
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Super fint vardags rum !!! hoppas lille Zack piggnar till sig sköt om er D

  SvaraRadera
 2. Såååå fint ni har fått det gumman, snart dags att komma och provhoppa nya soffan tror jag :)
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Det blev superfint. :-)
  Hoppas han mår bättre nu.

  Mvh Malena

  SvaraRadera